De familienaam 'molaoa: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam 'molaoa is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam 'molaoa. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam 'molaoa toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam 'molaoa.

De heraldiek van 'molaoa, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam 'molaoa zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam 'molaoa beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam 'molaoa voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van 'molaoa

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de 'molaoa achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de 'molaoa achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de 'molaoa achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de 'molaoa achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van 'molaoa bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam 'molaoa

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam 'molaoa niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de 'molaoa-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van 'molaoa, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van 'molaoa, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bar - 1. Piece dat diagonaal het schild van de linkerhoek overschrijdt, superieur ten opzichte van de richting rechtsonder. Eervol of eerste orderstuk. De breedte moet een derde van het schild bezetten. De balken als uw nummer hoger is dan de vier worden Li gen
 • Bijlage - 1. Deze term wordt toegepast op dieren wanneer weergegeven met de ledematen, staart, hoorns en nagels van verschillende emaille.
 • Brood - 1. Zei door sommigen tegen de Bezantes of Roeles die zich een mooi kruis of mes in het midden presenteren, om brood te betekenen.
 • Centrum van de baas. - 1. Er wordt gezegd van het hoofdpunt van de baas. Eervol stuk.
 • Cruz de Avis - 1. Cruz Florelisada de Sinopel, overgenomen door de Portugese Orde van Avis.
 • Geciteerd - 1. Smalle of verminderde eerste -graafband, gereduceerd tot de helft van zijn breedte, sommige heraldisten zijn uit de mening, die het derde deel van de band of 1/9 van de breedte van de blazon moeten zijn. Verminderd geachte stuk.
 • Montesa, orde van - 1. Vervang de militaire orde van die van de tempel, opgericht in 1317. Zijn badge, Modern Montesa Cruz, is gelijk aan dat van zijn congeneren van Alcantara en Calatrava, van Sabre, met een plat kruis van gules die het laden.
 • Rooster - 1. Vlecht of koord dat het bovenste deel van de helm omringt. (V. BureaUule).
 • schade - 1. Soorten kleding of hoofdtooi van het hoofd, zoals een lambrequin genaamd Weather Fane of stuurwiel bij de oude heralds, achter de helm gebonden met een verband of vlecht samengesteld uit banden en koorden verweven met de kleuren van het schild, naar de
 • Sinister-barra kanton - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de vereniging van het sinistere kanton en de bar.
 • smalle baas - 1. Hij die tweederde van zijn gewone breedte heeft.
 • Sprankelend - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat eindigt in acute tips. (V. trillen).
 • Tot ziens in stok - 1. Zei dat je je in een stoksituatie zou zien plaatsen.
 • Vídamo - 1. kerkelijke advocaat benoemd door de koning van Frankrijk, die vervolgens aan de leken overging met de verplichting om kerkelijke goederen te verdedigen.