De familienaam 'mota: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam 'mota is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam 'mota. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam 'mota toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam 'mota.

De heraldiek van 'mota, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam 'mota zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam 'mota beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam 'mota voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van 'mota

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de 'mota achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de 'mota achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de 'mota achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de 'mota achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van 'mota bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam 'mota

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam 'mota niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de 'mota-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van 'mota, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van 'mota, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ameda - 1. stuk vergelijkbaar met de poster, maar van grotere lengte. Gebruikt in Anglo -Saxon Armor.
 • Bedrading - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens stokken een salomonische of gevlochten vorm hebben.
 • Geïncarneerd - 1. Term ten onrechte gebruikt door gules (rode kleur). (V. Gules).
 • Genageld - 1. Er wordt gezegd van het stuk, wiens nagels van verschillende email zijn dan de hoofdfiguur.
 • Gevormd - 1. Figuur dat in zijn contour wordt geprofileerd van verschillende email. (V. Contorn, geprofileerd).
 • Goed Aguila - 1. zei van de adelaar die is geladen met druppels bloed. (V. Druppelt).
 • Iep - 1. Deze boom wordt langwerpig weergegeven. Symboliek: waardigheid.
 • leiboom - 1. Zei door een schrijver om op het rooster te wijzen, de sleutel tot een ander email, bijvoorbeeld in de achternaam Trussel. Van Gules, een rug, gesloten van goud.
 • met pensioen - 1. Wanneer een bewegend stuk van een rand van het schild, toont het slechts een deel van de extensie. 2. Er wordt ook gezegd wanneer twee meubels of cijfers afstand achteruit houden.
 • Potented Kruis - 1. Kruis waarin al zijn uitersten in Potenzas terechtkomen. (V. versterkt). Ook wel Tao van de Hebreeën genoemd.
 • Rampante Leon - 1. De ongebreidelde leeuw is de meest gebruikte figuur in de Spaanse heraldiek, en in mindere mate in de Europeaan, zijn positie is degene die op zijn achterkamers wordt opgetild met de voorklauwen in een aanvalspositie. (Zie ongebreideld).
 • Tafelkleed - 1. Curvilineal of driehoekig stuk van het gordijn of het Mantelado -schild. (V. Cortinated, Mantelado).
 • Tajado en Flechado - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in twee delen in de vorm van een balk en het midden van de een doordringt de andere in de vorm van een punt en pijl.
 • Toegewijd - 1. Er wordt gezegd van een band, gordel, batterij, gevormd door golvingen als een komeetstaart.
 • Tortelduif - 1. Ave. Het wordt weergegeven met gevouwen vleugels. Het symboliseert zowel en duif huwelijkse trouw. (V. Paloma).
 • Zwart hoofd - 1. Het wordt weergegeven in profiel, van Saber Color met Crespo Hair, Gules Lips en Ginged in Silver of Gold Oren.