De familienaam águilar: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam águilar is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam águilar. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam águilar toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam águilar.

De heraldiek van águilar, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam águilar zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam águilar beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam águilar voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van águilar

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de águilar achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de águilar achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de águilar achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de águilar achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van águilar bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam águilar

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam águilar niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de águilar-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van águilar, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van águilar, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bom - 1. Deze figuur wordt normaal weergegeven in de vorm van een bal en dat er een vlam uitkomt.
 • Buitenlands - 1. Wanneer een wapen niet onderworpen is aan de regels van het blazon. 2. Er wordt gezegd van valse wapens.
 • Cruz de Avis - 1. Cruz Florelisada de Sinopel, overgenomen door de Portugese Orde van Avis.
 • dorp - 1. In tegenstelling tot de stad, wordt het meestal vertegenwoordigd door rijen huizen op sommige gevolgd door anderen en in drie of vier bestellingen als een riem, in het midden wordt een klokkentoren meestal toegevoegd aan een weerklep. In oude schilden
 • Flanchis - 1. Term die wordt gebruikt om een ​​figuur aan te duiden in de vorm van sotuer abcisa en klein, kan alleen in het veld of in verschillende van hen gaan. (V. Flanquis).
 • Geflan - 1. stuk waarvan de uiteinden eindigen in een bloem, in het algemeen vindt de LIS of klaverbloem meestal plaats, vooral de gordel en de threchor en het kruis.
 • Genuanceerd - 1. Er wordt gezegd van de Ruante Peacock, wiens veren vlekken presenteren. 2. Wanneer insecten Blasson met een verschillend glazuur anders dan de eigen kleur. (V. Ruante)
 • geschreeuwd - 1. Het is van toepassing op elk dier dat wordt gearresteerd of genomen tussen banden of netwerken.
 • Gier - 1. Dit dier wordt in profiel weergegeven of vooraan geplaatst, kijkend naar de rechter of links van het schild.
 • Greise - 1. Zeven armen kandelaar -vormige bomen. (V. Carapeteiro, Crququier).
 • Home of Paratge - 1. Hidalgo de Cataluña. Gelijk aan de Hidalgo de Castilla en de Infanzón in Aragon
 • landhuis - 1. Territorium onderworpen aan het domein van de Heer of de dame en gelijk aan het bestuur van een van hen.
 • Roel Jironado - 1. De Jironado Roel is meestal twaalf alternatieve en gebogen stukken, zes kleuren en zes metaal.
 • Sayo - 1. breed en lang jas. In de middeleeuwen de edelen droegen ze het onder het pantser. Het was gemaakt van wol-, leer- en ijzeren mazen. Het gaasniveau komt ervan.
 • Sinister-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het sinistere kanton en de gordel.
 • stapel - 1. Uw heraldiektekening heeft geen vast ontwerp, hoewel rechte lijnen over het algemeen worden vermeden.
 • Takken - 1. Boomtakken zijn over het algemeen weergegeven met Sinopel, Fruit of Leafy Color.
 • Teller -trigger - 1. Het is de batterij gevormd door tegenbruggen. (V. tegenbrower).
 • Toegewijd - 1. Er wordt gezegd van een band, gordel, batterij, gevormd door golvingen als een komeetstaart.
 • Tortelduif - 1. Ave. Het wordt weergegeven met gevouwen vleugels. Het symboliseert zowel en duif huwelijkse trouw. (V. Paloma).
 • Triomfkroon - 1. met laurierblaadjes. Victory Symbol. Legergeneraals werden verleend dat ze in een belangrijke strijd hadden gewonnen die de vijand versloeg.
 • Vívora - 1. Snake. Het wordt vertegenwoordigd, in stok gezet en zwaaide of alleen nek en hoofd uit een ketel, in de handgrepen of in vazen, copones, copones of een kruis of andere stukken afgemaakt, worden ze in het heraldische taalgringolaat genoemd. Som