De familienaam áz: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam áz is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam áz. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam áz toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam áz.

De heraldiek van áz, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam áz zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam áz beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam áz voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van áz

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de áz achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de áz achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de áz achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de áz achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van áz bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam áz

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam áz niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de áz-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van áz, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van áz, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • Bordura van Spanje - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de alternatieve rand van composities te definiëren die zijn geladen met een leeuw en een kasteel, die de wapens van Castilla y León vertegenwoordigen.
 • Domus - 1. Huis of toren die wordt weergegeven als een kasteel met twee torens. Het heraldische ontwerp hangt af van het anker van elk land.
 • draak - 1. De leeuw wordt in het algemeen toegepast op elk dier waarvan het deel van het lichaam in Dragon eindigt, vooral de staart.
 • Gemakte batterij - 1. Het is de batterij bestaande uit drie batterijen, soms toegevoegd door bloemen van LIS of andere cijfers.
 • Gloednieuwe sticks - 1. Zei door sommige auteurs tegen de golvende en piramidale sticks in de vorm van vlam.
 • Heilig graf, orde van de - 1. Militaire orde ingesteld in het oosten ter gelegenheid van de kruistochten en vervolgens in 1141 in Spanje gevestigd.
 • Heilige ceremonies figuren - 1. Báculos, Candelers, kaarsen, klokken, bewaarders, copones, relieksies en rozenkransen, hun email en situatie in het schild moeten worden aangegeven.
 • Jaloezie - 1. Blazon of stuk wanneer bedekt met stokken, langwerpige stukken, zoals aanhangwagens of speren op de vorm van een mes of kruisen als een rooster of hek. (V. Frozen).
 • Kruisbanda - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de band.
 • Kwellen - 1. Arnés stuk dat de dij bedekt.
 • netto- - 1. Netwerken die worden gebruikt voor vissen of om een ​​dier te vangen. Ze zijn vertegenwoordigd in hun natuurlijke vormen.
 • roeisporen - 1. Naval Rig. De roeiriemen zullen worden vertegenwoordigd met de schop die naar het hoofd van het schild kijkt of zich bevindt als een aanvulling in een boot.
 • Santiago, Cruz de - 1. Zward -vormige Gules -kleur. Symbool van de orde van Santiago de la Espada, ingesteld in 1175. Het was aanvankelijk bekend in de volgorde van de kwetsbare van Cáceres.
 • Stigma - 1. Signaal of merk in het menselijk lichaam. Het wordt weergegeven in de vorm van een bloedende pijn, symboliseert de zweren van de voeten, handen en kant van Jezus Christus.
 • Truncada, Cruz - 1. Kruis gevormd door vierkante rechthoeken gescheiden van elkaar.