De familienaam àvila: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam àvila is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam àvila. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam àvila toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam àvila.

De heraldiek van àvila, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam àvila zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam àvila beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam àvila voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van àvila

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de àvila achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de àvila achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de àvila achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de àvila achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van àvila bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam àvila

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam àvila niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de àvila-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van àvila, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van àvila, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

  • Gevleugelde Leon - 1. Chimerische figuur. Het wordt weergegeven met uitgebreide vleugels.
  • Gier - 1. Dit dier wordt in profiel weergegeven of vooraan geplaatst, kijkend naar de rechter of links van het schild.
  • Karmozijnrood - 1. Kleur vergelijkbaar met paars. (V. paars).
  • Knoop - 1. Loop die wordt weergegeven door een tape, touw, met twee uiteinden en verschillende cirkels in het midden ervan vormen.
  • Koperslager - 1. Binnenlands gebruiksvoorwerp dat wordt gebruikt om warmte aan de voeten in de kamers te geven. Het wordt meestal weergegeven met vurige of vlammende sintels.
  • lagune - 1. Het wordt weergegeven in een deel van het onregelmatig water omgeven door de aarde.
  • Rooster - 1. Er wordt gezegd van het bevroren schild, wanneer de spitspunten van de site zijn vastgelopen uit een ander email. (V. verzameld).
  • ROTEA - 1. Termijn die door sommige Aragonese heraldisten wordt gebruikt om naar het kruis van San Jorge te vallen.
  • Tegenbrower - 1. Rij van inkepingen van verschillende emaille op dezelfde gordel, stok, band of balk, komen niet overeen met die hierboven met de bodem (v. Contracles, contraloos).
  • Vívora - 1. Snake. Het wordt vertegenwoordigd, in stok gezet en zwaaide of alleen nek en hoofd uit een ketel, in de handgrepen of in vazen, copones, copones of een kruis of andere stukken afgemaakt, worden ze in het heraldische taalgringolaat genoemd. Som