De familienaam åhl: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam åhl is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam åhl. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam åhl toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam åhl.

De heraldiek van åhl, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam åhl zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam åhl beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam åhl voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van åhl

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de åhl achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de åhl achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de åhl achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de åhl achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van åhl bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam åhl

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam åhl niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de åhl-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van åhl, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van åhl, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bandachtige band - 1. Band gevormd door zwarten. (V. Tegenoverladen).
 • Bezante Tortillo - 1. Zei van de Bezante wanneer het lijkt gesneden, feest, trchado of plakje kleur en metaal, op voorwaarde dat hij eerst verschijnt. Ook wel tortillo-beza genoemd.
 • Bretesado - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat kantelen in al zijn delen, onderste, bovenste en zijkanten of randen van het schild draagt.
 • Gastheer - 1. Katholieke cultobject. Metalen doos waarin niet -geconsecrepeerde hosts worden opgeslagen. Ze kunnen rond en plat worden geverfd waarmee een klein kruis wordt ingebracht.
 • Gevuld - 1. stuk waarvan de randen worden afgeslacht of geprofileerd uit verschillende email.
 • gordijn - 1. Trochado Shield dat in sommige van zijn divisies weer koffer is geweest. 2. Er wordt gezegd van het versterkte kruis dat zonder de randen van het schild te bereiken, de hoeken van de potenza's zijn afgezet. 2. Ook van elk dierlid of P
 • Knoestig - 1. Zei door sommigen tegen de kofferbak van de bomen en andere heraldische figuren. 2. geciteerd door sommige auteurs voor de tegenstrijdigheid en uit. (V. ContradeSbrancado, UIT).
 • Kofferbak - 1. Er wordt gezegd van de stok of het gebroken stuk in stukken, zonder de vorm van je figuur te verliezen. (V. afgekapt).
 • Kroon van Prins van Asturië - 1. gelijk aan het echte van Spanje, maar met vier hoofdbanden. Het behoort tot de erfgenaam van de kroon van Spanje.
 • landhuis - 1. Territorium onderworpen aan het domein van de Heer of de dame en gelijk aan het bestuur van een van hen.
 • ontheemd - 1. Term gebruikt om het stuk aan te duiden waarvan de helft van de lengte naar de rechterkant beweegt, sinister naar de baas of de punt van het schild. Je onderhoudt alleen contact met de andere helft op een punt en de gordel. Als de scheidingslijn
 • Oud - 1. Er wordt gezegd van de kroon met piramidale stralen, waarin de leeuwen meestal bekronen. Het kan ook alleen verschijnen. De bustes van koningen of prinsen kunnen volgens sommige Europese vergaderingen worden gekroond tot de oude.
 • slang - 1. Snake vertegenwoordigde golvend, noda of bijt op uw staart. (V. golvend, nuda).
 • Spin - 1. Dit insect wordt weergegeven voor profiel of rug, op uw stof of zonder.
 • stoel - 1. Rig voor paardrijden. Het wordt meestal weergegeven in profiel of voorkant met hangende stijgbeugels. Het heeft de voorkeur om aan te geven hoe laat het komt. 2. De stoel als troon is een symbool van soevereine autoriteit. (V. Mount stoelen).
 • Tudesco Canton - 1. Termijn die door sommige oude Europese armoryisten wordt gebruikt, is het in feite een Jironed Canton. (V. Jirón).
 • uitverdelingen - 1. Het zijn de onderverdelingen die zich voordoen in het hoofdkantoor van het schild, het gevolg van het delen van het in meer dan één verdeling van de bestaande.
 • Vis - (V. vis).