De familienaam Aadel: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Aadel is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Aadel. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Aadel toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Aadel.

De heraldiek van Aadel, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Aadel zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Aadel beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Aadel voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Aadel

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Aadel achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Aadel achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Aadel achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Aadel achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Aadel bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Aadel

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Aadel niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Aadel-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Aadel, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Aadel, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • afnemend - 1. De groei wiens tips naar de sinistere kant kijken.
 • Boss in Chief - 1. Curvilíneo -driehoek die zijn hoekpunt in het midden van het schild en zijn basis bovenaan heeft.
 • Capelo - 1. Timbre gebruikt in kerkelijke heraldiek. Meeuwen bekleed, met vijftien kwastjes in afwachting van koorden geplaatst in piramidale vorm die door kardinalen wordt gebruikt. Van Sinopel met tien kwastjes voor de aartsbisschoppen en met zes van dezelfde kl
 • Civic Crown - 1. Het is de kroon bestaande uit fruitige eiken of eiken takken. Het schildert gesloten en Sinopel.
 • Domus - 1. Huis of toren die wordt weergegeven als een kasteel met twee torens. Het heraldische ontwerp hangt af van het anker van elk land.
 • Gekrompen leeuw - 1. Term gebruikt om de leeuw aan te duiden die wordt ondersteund in zijn achterkamers.
 • Gevormd - 1. Figuur dat in zijn contour wordt geprofileerd van verschillende email. (V. Contorn, geprofileerd).
 • Gewei - 1. Er wordt gezegd van een soort romp of jachthoorn van verminderde afmetingen gemaakt van de hoorn van een bovine -dier.
 • Hoefijzer - 1. Het moet worden weergegeven met zeven nagels of gaten. Normaal gesproken komen de uiteinden van het hoefijzer naar de tip., Als dit moet aangeven. Symboliseert: bescherming.
 • King's hoofd - 1. Het wordt weergegeven in profiel of voorkant, met de bebaarde en gekroond naar de oude.
 • Kroon van de Infantes de Castilla - 1. Zoals de echte, maar zonder hoofdband.
 • leiboom - 1. Zei door een schrijver om op het rooster te wijzen, de sleutel tot een ander email, bijvoorbeeld in de achternaam Trussel. Van Gules, een rug, gesloten van goud.
 • Ondeada -batterij - 1. Er wordt gezegd van de batterij die wordt gevormd door golven.
 • Rechter-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het rechter -hand -kanton en de gordel.