De familienaam Aadmi: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Aadmi is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Aadmi. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Aadmi toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Aadmi.

De heraldiek van Aadmi, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Aadmi zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Aadmi beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Aadmi voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Aadmi

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Aadmi achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Aadmi achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Aadmi achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Aadmi achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Aadmi bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Aadmi

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Aadmi niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Aadmi-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Aadmi, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Aadmi, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ampather - 1. gevleugelde slang met een tweede kop in de staart. Het is ingelijst in de groep fantastische dieren.
 • Ancorada - 1. Er wordt gezegd van een kruis, van een sotuer en in het algemeen van elk stuk, wiens ledematen in de weg van de ankers terechtkomen. (V. verankerd).
 • Cruz de San Andrés - 1. Kruis gevormd door twee dwarsbalken geplaatst in Aspa. (V. Cruz Aspa).
 • Cruz-Chevronada - 1. Term gebruikt om de unie van het kruis en de chevron aan te duiden.
 • Holding Band - 1. Band gevormd door randen De exteriors voltooiden inkepingen. (V. verpletterd, verpletterd).
 • Huis - 1. Het is meestal geschilderd met de deur, vergezeld van twee ramen. Het symboliseert gastvrijheid en beveiliging.
 • Ijdel - 1. Termen die in sommige oude edelen worden gebruikt om het stuk of vacuüm of lege figuur binnen het schildveld te beschrijven. (V. leeg, bokt, hol, leeg, leeg, ijdel.).
 • Losageado - (V. Lonsanja).
 • Noot - 1. De vrucht van walnoot wordt weergegeven in een natuurlijke of sinopel eivormige vorm.
 • ondersteund - 1. Said over de stukken of cijfers die worden ondersteund aan anderen.
 • Quadrifolio - 1. Figuur die een bloem van vier bladeren of afgeronde bloemblaadjes en afwerkingen weergeeft op een lichte punt, geperforeerd in het midden. Het lijkt op de klaver van vier bladen. Gebruikt in de Midden -Europese heraldische.
 • roerwiel - 1. Naval Rig. Gestraald wiel met zweep. Het zal vooraan worden weergegeven. (V. roer).
 • Rooster - 1. Vlecht of koord dat het bovenste deel van de helm omringt. (V. BureaUule).
 • Sinister-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het sinistere kanton en de gordel.
 • tegenovergestelde - 1. Er wordt gezegd van het Cut Shield waarvan de divisielijn deel twee geëmailleerde driehoeken is van de ene naar de andere. (V. van de ene naar de andere).
 • Ui - 1. Het wordt weergegeven met afgeronde of langwerpige kop, gesneden en met wortels.
 • Van Heraudie - 1. Het is het oudste heraldische verdrag dat bekend is, geschreven in de Anglo-Normanda-taal tegen de jaren 1341 en 1345, volgens M. de Riquer. Hoewel er vanaf het einde van de dertiende eeuw sommige zelfs ouder zijn, in de vorm van rollen. (Zie armorial)
 • Wapen chroniqueur - 1. Officiële positie die een persoon in stand houdt via oppositie, die officieel door de Spaanse staat is gemachtigd om wapencertificaten, generaal, adel met de vereisten te vergroten die vereist zijn door de huidige wetgeving.
 • Woest - 1. Er wordt gezegd van de stier, de koe of een ander viervoudig dier in ongebreidelde houding, opgevoed door zijn achterpoten. (V. geagiteerd).
 • zonnebloem - 1. Deze plant is geschilderd op een schild voor of profiel met de bocht, gekanteld en lommerrijk. Het is meestal geschilderd in goud of Sinopel.