De familienaam Aakuloh: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Aakuloh is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Aakuloh. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Aakuloh toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Aakuloh.

De heraldiek van Aakuloh, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Aakuloh zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Aakuloh beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Aakuloh voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Aakuloh

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Aakuloh achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Aakuloh achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Aakuloh achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Aakuloh achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Aakuloh bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Aakuloh

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Aakuloh niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Aakuloh-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Aakuloh, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Aakuloh, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Barra-Faja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de bar en de gordel.
 • Bretesada -batterij - 1. Bretested Battery wordt begrepen zoals het wordt gevormd door Bretes. (V. Bretesado).
 • Brood - 1. Zei door sommigen tegen de Bezantes of Roeles die zich een mooi kruis of mes in het midden presenteren, om brood te betekenen.
 • Cruz links - 1. Kruis gevormd door semicirkels aan een buitenkant.
 • Een schild samenstellen - 1. Stel een blazon samen met alle precieze elementen, belastingen, begeleidingen, externe en interne ornamenten, volgens de heraldierregels.
 • Evenwicht - 1. Het bestaat gewoonlijk uit een horizontale balk, waarvan de uiteinden twee gerechten zijn. Het presenteert ook met een naakte of geklede hand die hem vasthoudt. Symbool dat gerechtigheid vertegenwoordigt.
 • Gearceerd - 1. Zei over de stukken en figuren die niet plat zijn en markeren een schaduw. In sommige verdragen wordt aangegeven dat de meubels plannen moeten zijn, zonder schaduwen of reliëfs.
 • Geïncarneerd - 1. Term ten onrechte gebruikt door gules (rode kleur). (V. Gules).
 • Goedgekeurd - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat is samengesteld in afwisseling met oproepen die Compes, Color en Metal in een enkele rij worden genoemd, moet u er een lijst van vermelden. In het geval van een voorsprong kunnen composses onregelmatig zijn, het is raad
 • Janus - 1. Een van de oude goden van Rome. Hij wordt vertegenwoordigd met twee tegenovergestelde gezichten, een die naar de toekomst of het westen kijkt, en de andere die naar het verleden of oosten kijkt. Aan hem is te wijten aan de naam van de maand januari (Ja
 • Kalf - 1. Het kenmerk is om je te vertegenwoordigen zonder kroonlijst.
 • lagune - 1. Het wordt weergegeven in een deel van het onregelmatig water omgeven door de aarde.
 • Lorado - 1. Er wordt gezegd van de vis waarvan de vinnen van verschillende email zijn. (V. Verareerd-do).
 • Onthouden - 1. Weapons Officer of Herald of Lower Categorie onderworpen aan het gezag van de Koning van Armas.
 • Poort - 1. Gat achtergelaten op een muur tot binnenkomst naar een hut of behuizing. Ze moeten zich aanpassen aan de email van de figuur. Anders wordt gezegd dat wordt verduidelijkt. Symboliek: scheiding, openbaring. (Zie Clarified-A).
 • Schildveld - 1. ruimte of oppervlak dat het interieur van het schild vormt, waarop de verschillende elementen die het schild vormen, zoals de stukken en figuren worden verdeeld. (V. Partities).
 • Senescalato - 1. Positie, waardigheid, gebruik van senescaal.
 • spiegel - 1. Figuur die wordt weergegeven in verschillende vormen en ovaal ontwerp, vierkant, rond, met mango, de contour of goudkader is meestal email en hetzelfde, het midden van de zilveren spiegel.