De familienaam Aamoth: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Aamoth is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Aamoth. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Aamoth toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Aamoth.

De heraldiek van Aamoth, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Aamoth zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Aamoth beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Aamoth voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Aamoth

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Aamoth achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Aamoth achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Aamoth achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Aamoth achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Aamoth bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Aamoth

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Aamoth niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Aamoth-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Aamoth, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Aamoth, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Adelaar - 1. Er zijn talloze ontwerpen en representaties. Behalve de beschrijving van het tegendeel, de reguliere positie is met de vleugels uitgebreid en verhoogd, de staart laag en verspreid, soms wordt het weergegeven gekroond en soms, dat wil zeggen met de
 • Balza - 1. Banner of vlag die wordt gebruikt door de Tempeliers. Het wordt weergegeven met het Tempelierskruis in het midden.
 • Bandband - 1. stuk dat het resultaat is van de vereniging van de band en de voet.
 • Bedrading - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens stokken een salomonische of gevlochten vorm hebben.
 • Boerderij in de bar - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in drie gelijke delen door lijnen die van het sinistere kanton van de baas naar de rechterhand van de baard of punt van het schild gaan.
 • Bollonen - 1. Zei over de nagels van verschillende email dan het stuk of pantser dat ze draagt.
 • Bretesado - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat kantelen in al zijn delen, onderste, bovenste en zijkanten of randen van het schild draagt.
 • Cruz Chief - 1. Het is het resultaat van de vereniging van de baas en het kruis.
 • Dames, schild - 1. Het schild van de dames of dames is meestal in de vorm van Losanje, sommige in plaats van die van hun afkomst te gebruiken, gebruiken hun echtgenoten. In sommige getrouwde damesschilden is er de helft van de wapens van de echtgenoot aan de rechterhand
 • Gevleugelde Leon - 1. Chimerische figuur. Het wordt weergegeven met uitgebreide vleugels.
 • Hidalguía - 1. Er wordt gezegd dat de kwaliteit van Hidalgo heeft.
 • Klaar - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de listel aan te duiden. (V. Listel).
 • molenrad - 1. Het wordt weergegeven met steen, rond en in verschillende richtingen gestreept met een mast of ijzeren hand in het midden of zonder. Slechts de helft van dit wiel is ook in sommige wapenschilden getrokken. Symbool van werk, overvloed en kracht.
 • netto- - 1. Netwerken die worden gebruikt voor vissen of om een ​​dier te vangen. Ze zijn vertegenwoordigd in hun natuurlijke vormen.
 • Rosicler - 1. Zei door sommigen om gules te kleuren. (V. Gules).
 • Sinister-barra kanton - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de vereniging van het sinistere kanton en de bar.
 • Vallea - 1. Grote nekkleding en teruggekeerd op de rug, schouders en borst die vooral in Vlaanderen (België) werd gebruikt en in de 16e eeuw in Spanje geïntroduceerd.
 • Vídamo - 1. kerkelijke advocaat benoemd door de koning van Frankrijk, die vervolgens aan de leken overging met de verplichting om kerkelijke goederen te verdedigen.