De familienaam Aap: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Aap is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Aap. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Aap toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Aap.

De heraldiek van Aap, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Aap zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Aap beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Aap voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Aap

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Aap achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Aap achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Aap achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Aap achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Aap bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Aap

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Aap niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Aap-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Aap, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Aap, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Band-semeifaja - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de halve sinister van de gordel
 • Camba - 1. Zei door sommige auteurs tegen de wielen van de auto's.
 • Cipres - 1. boom die is geverfd met de rechte stam en de conische beker afgewerkt in punt.
 • Delen van het schild - 1. Het is de verdeling van het schild, volgens het menselijke gezicht dat wordt vertegenwoordigd in negen divisies en onderverdelingen: baas, tip, rechtse en sinistere kant.
 • Gestribte brug - 1. Degene die driehoekige stukken draagt ​​om de kluizen te ondersteunen.
 • Lepel - 1. Binnenlands keukengerei en heraldiekfiguur vertegenwoordigd door een handvat en een concaaf mes.
 • Lijn - 1. De dikte is het achtste deel van de Orla tot het onderscheid van de filet die een kwart heeft. Het kan worden weergegeven in een gordel, band, kruis, orla. Het symboliseert Bastardía. (V. filet).
 • Nauw - 1. Er wordt gezegd van het stuk of figuur, veld van het schild dat onderhevig is aan een gordel.
 • Schild hart - 1. Er wordt gezegd van de afgrond of het centrum van het schild.
 • Semipalo-Faja - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de gordel.
 • Tot ziens in stok - 1. Zei dat je je in een stoksituatie zou zien plaatsen.
 • Tweevoetige kruis - 1. Cruz aan wiens uiteinden wedstrijden zijn of gescheiden zijn.
 • Versterkt - 1. Deze term wordt toegepast op het schildveld dat wordt bedekt door Poenzas gerangschikt zodat het veld ervan kan worden gezien. 2. Term gebruikt om het kruis aan te duiden, waarvan de uitersten van de armen eindigen in een krachtig. 3. Er wordt gezegd v
 • Vijgenboomblad - 1. Het wordt weergegeven in een lancetoïde vorm met drie bladeren toegevoegd aan de rib. Het is meestal geschilderd als Sinopel.