De familienaam Aardappel: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Aardappel is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Aardappel. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Aardappel toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Aardappel.

De heraldiek van Aardappel, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Aardappel zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Aardappel beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Aardappel voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Aardappel

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Aardappel achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Aardappel achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Aardappel achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Aardappel achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Aardappel bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Aardappel

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Aardappel niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Aardappel-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Aardappel, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Aardappel, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Band-semeifaja - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de halve sinister van de gordel
 • Bom - 1. Deze figuur wordt normaal weergegeven in de vorm van een bal en dat er een vlam uitkomt.
 • Contrafilete - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat twee filets draagt. (V. Fillet, Threchor).
 • draak - 1. De leeuw wordt in het algemeen toegepast op elk dier waarvan het deel van het lichaam in Dragon eindigt, vooral de staart.
 • Eik - 1. boom die wordt weergegeven met botstam en kronkelige takken. Alles wordt meestal gepresenteerd met Sinopel, natuurlijk, betrokken. Symbool van stevigheid, sterkte, deugd en weerstand. De middeleeuwse heraldische eik wordt vertegenwoordigd met stam en v
 • Flanchis - 1. Term die wordt gebruikt om een ​​figuur aan te duiden in de vorm van sotuer abcisa en klein, kan alleen in het veld of in verschillende van hen gaan. (V. Flanquis).
 • Gecomponeerde bordura van Castilla y león - 1. Zei door sommige auteurs tegen de bordura verzonnen en afwisselend met een leeuw en een kasteel, symbolen van de koninkrijken van Castilla y León.
 • Halve vlucht naar beneden - 1. De uiteinden van de halve vlucht of vleugel moeten in de richting van het schild wijzen.
 • Ijdel - 1. Termen die in sommige oude edelen worden gebruikt om het stuk of vacuüm of lege figuur binnen het schildveld te beschrijven. (V. leeg, bokt, hol, leeg, leeg, ijdel.).
 • ingezet - 1. zei van de adelaar of een vogel, die de ingezette vleugels draagt.
 • Kroon van de koningen van Aragon - 1. gelijk aan de Spaanse koninklijke kroon, maar zonder enige hoofdband.
 • met pensioen - 1. Wanneer een bewegend stuk van een rand van het schild, toont het slechts een deel van de extensie. 2. Er wordt ook gezegd wanneer twee meubels of cijfers afstand achteruit houden.
 • Patronato, wapens van - 1. Zij zijn degenen die een foundation of klanten ervan onderscheiden, ze kunnen ter nagedachtenis aan het instituut dragen.
 • Royal Crown of Polen - 1. Vergelijkbaar met de Spaans, Surmontada van een zilveren adelaar.
 • Tahalí - 1. Brede lederen band die van de rechterschouder naar de taille wordt gehouden en dat het zwaard vasthoudt.
 • Terugpalen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de cijfers aan te duiden die zich terugdraaien of tegengestelden.