De familienaam Aarsen: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Aarsen is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Aarsen. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Aarsen toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Aarsen.

De heraldiek van Aarsen, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Aarsen zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Aarsen beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Aarsen voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Aarsen

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Aarsen achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Aarsen achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Aarsen achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Aarsen achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Aarsen bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Aarsen

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Aarsen niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Aarsen-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Aarsen, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Aarsen, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bandriem - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en het onderste deel van de band.
 • Bastillada - 1. stuk waarvan de kantelen worden weergegeven omgekeerd, zoals de gordel in de vorm van kantelen. Het komt van "Bastillé", een Franse stem vanwege toespeling die zijn betekenis heeft die het sterke huis of de oude toren van Campo is, die altijd wordt ver
 • Bezante Tortillo - 1. Zei van de Bezante wanneer het lijkt gesneden, feest, trchado of plakje kleur en metaal, op voorwaarde dat hij eerst verschijnt. Ook wel tortillo-beza genoemd.
 • Boiler - 1. Figuur die over het algemeen de verhoogde handgrepen draagt ​​en soms gringolaat. Het is meestal geschilderd Sabre.
 • Cordada - 1. Wanneer een muziekinstrument snaren van verschillende metal draagt, wordt het koord gezegd. 2. Ook gezegd over de verbijsterde boogreeks.
 • Cruz de Santo Domingo - 1. Cruz Florelisada en Gironada de Plata y Sabel, die hun families van heilige handel in hun wapens schilderden. Ook wel Cruz de Los Preachers genoemd.
 • Feest en krachtig - 1. Er wordt gezegd van de partij gevormd door Potenzas.
 • Flambante - 1. Palos, riemen en golfbanden die op de tip eindigen, worden begrepen alsof het vlammen waren. Het is afgeleid van de Latijnse stem "Flamula", door de vlam, maar onze Heralds willen Flambantes -uitzicht op de Franse stem "Flamb". (V. Flameante
 • Heilige ceremonies figuren - 1. Báculos, Candelers, kaarsen, klokken, bewaarders, copones, relieksies en rozenkransen, hun email en situatie in het schild moeten worden aangegeven.
 • Klootzakhelm - 1. De klootzakhelm wordt in profiel uitgebracht, per ongeluk, met een laag vizier, Bordura vast met goud. Sommige schilden houden de verwoeste helm vast zonder een teken van klootzak te zijn, het is meestal te wijten aan de onwetendheid van de beeldhouwer
 • Ondeada -batterij - 1. Er wordt gezegd van de batterij die wordt gevormd door golven.
 • Oranje boom - 1. boom die wordt weergegeven met takken, open en fruitige beker.
 • Ortiga Blade - 1. Blad in enhented vorm, behorend tot de Ortigas -fabriek. Figuur gebruikt in Duitse heraldiek.
 • Premuro - 1. stuk of muurdoek, samen met een kasteel of toren. In sommige blazons wordt het alleen weergegeven.
 • roer - 1. Afscherming, stuk of cijfer geladen met roeles in aantal groter dan negen.
 • Sayo - 1. breed en lang jas. In de middeleeuwen de edelen droegen ze het onder het pantser. Het was gemaakt van wol-, leer- en ijzeren mazen. Het gaasniveau komt ervan.
 • Slang - 1. Het wordt weergegeven in het schild in een stok- en golfsituatie.
 • Tot - 1. Naam die verwijst naar de vleugels van elke vorm van vogel. Geef aan in de positie die wordt weergegeven. Ze trekken meestal altijd aan het hoofd van het schild, anders moet hun positie worden aangegeven. (V. vlucht).
 • Volledige wapens - 1. Aan die van het hoofd van het gezin zonder enige aanpassing of toevoeging en dat ze ook de erfgenaam van het gezin kunnen dragen, maar niet de tweede kinderen die gedwongen werden om enig verschil te introduceren, onthullend dat ze geen hoofd waren van
 • Vriendschap - 1. Zei voor sommigen tegen de handalliantie, geloof, gekoppelde handen. (V. Hand Alliance).