De familienaam Aarup: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Aarup is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Aarup. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Aarup toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Aarup.

De heraldiek van Aarup, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Aarup zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Aarup beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Aarup voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Aarup

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Aarup achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Aarup achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Aarup achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Aarup achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Aarup bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Aarup

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Aarup niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Aarup-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Aarup, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Aarup, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bandband - 1. stuk dat het resultaat is van de vereniging van de band en de gordel.
 • Brandstapel - 1. Triangle wiens basis zich op de punt van het schild bevindt, een 1/3 breedte en zijn hoekpunt eindigt in het midden van de baas. Eervolle eerste orde. 2. ten onrechte door sommigen door tip. Symbool van gerechtigheid.
 • Cantado - 1. Wanneer een hoofdstuk vergezeld gaat van een ander in de kantons van het schild. Over het algemeen het kruis of de sotuer vergezeld van vier stukken of figuren gerangschikt in de flanken tussen de armen 2. Er wordt gezegd van vier figuren of meubels di
 • Dignity Crown - 1. Het is de kroon die overeenkomt met een civiele, kerkelijke of militaire waardigheid voor zijn positie, en die, volgens de meeste tradadisten, overeenkomen met kleine varianten met die van Duke, Marquis, Conde en Vizconde.
 • donladion - 1. Term gebruikt om het stuk aan te duiden waarvan het profiel bestaat uit kleine tanden. 2. Volgens sommige handelaren de ruimte tussen elke tand als deze cirkelvormig is. (V. Danchado).
 • Ento - 1. stuk waarvan de buitensprofielen druk zijn van vorm, zodat deze van een profiel overeenkomen met de lege ruimtes van de ander. 2. zei over de kromme verdeling in de vorm van verschillende emailclavks. 3. Afdeling van één stuk voor iedereen
 • Gebonden - 1. De stukken of figuren vastgebonden door een tape of koord. 2. Term die is aangewezen aan de havik of roofvogel die zijn benen draagt ​​vastgebonden door een koord. (V. liadas, liado).
 • Gevormd - 1. Figuur dat in zijn contour wordt geprofileerd van verschillende email. (V. Contorn, geprofileerd).
 • Haast hebben - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in houding van hardlopen.
 • Hidalguía - 1. Er wordt gezegd dat de kwaliteit van Hidalgo heeft.
 • Iep - 1. Deze boom wordt langwerpig weergegeven. Symboliek: waardigheid.
 • In het algemeen - 1. Termijn gebruikt door sommige oude auteurs voor de sabelkleur. (V. Sabre).
 • Italiaans schild - 1. Ze worden gekenmerkt door veel van hen toilet, ovaal en paardenhead te dragen.
 • Jironada Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis waarin in het midden vier girons van elke arm van alternatieve kleuren samenkomen.
 • Slecht gesneden - 1. Geeft de mouwen van een jurk aan wanneer ze niet volledig worden weergegeven. Zeer oude figuur van Europees pantser.
 • Truncada, Cruz - 1. Kruis gevormd door vierkante rechthoeken gescheiden van elkaar.
 • Uitgelegd - (V. Expaste).
 • Wetenschapsboom - 1. De boom van de wetenschap wordt weergegeven, met vier takken die een cirkel omhoog vormen, en in elk van hen met dertien bladeren. Zeer zeldzame figuur in Spaanse heraldiek.