De familienaam Abadalalh: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abadalalh is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abadalalh. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abadalalh toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abadalalh.

De heraldiek van Abadalalh, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abadalalh zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abadalalh beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abadalalh voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abadalalh

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abadalalh achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abadalalh achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abadalalh achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abadalalh achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abadalalh bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abadalalh

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abadalalh niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abadalalh-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abadalalh, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abadalalh, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • bloed - 1. Rode kleur. Vergelijkelijk gebruikt door sommige oude auteurs bij het beschrijven van gules. (V. Gules).
 • Bollonen - 1. Zei over de nagels van verschillende email dan het stuk of pantser dat ze draagt.
 • Cantado - 1. Wanneer een hoofdstuk vergezeld gaat van een ander in de kantons van het schild. Over het algemeen het kruis of de sotuer vergezeld van vier stukken of figuren gerangschikt in de flanken tussen de armen 2. Er wordt gezegd van vier figuren of meubels di
 • Carapeteiro - 1. Echte boom van de Portugese heraldiek die zeven armen draagt. Het gebruik ervan is puur heraldisch. (V. CRIQUIL).
 • Gastheer - 1. Katholieke cultobject. Metalen doos waarin niet -geconsecrepeerde hosts worden opgeslagen. Ze kunnen rond en plat worden geverfd waarmee een klein kruis wordt ingebracht.
 • Halve vlucht naar beneden gevormd - 1. Zijn positie is andersom rond de halve vlucht naar beneden.
 • Lichtblauw - 1. Het wordt ten onrechte door Azur gezegd. (V. Azur).
 • Open kroon - 1. Er wordt gezegd van de kroon die geen hoofdbanden draagt.
 • Orchylar - 1. Er wordt gezegd van het stuk gepresenteerd in een vorkvorm. Als de León -staart, die soms in twee is verdeeld.
 • Papier - 1. Unie van verschillende semicirkels die het veld van het schild dat een gaas vormt, het bulk bedekken, is gelijk aan die van de filet. Deze semi -cirkels worden in de gordel geplaatst die de schubben van een vis imiteren. Alleen de rand van de schalen i
 • Parkiet - 1. Ave. wordt vertegenwoordigd door zijn natuurlijke of Sinopel -kleur. Gebruikt in het verschillende Franse pantser.
 • roer - 1. Afscherming, stuk of cijfer geladen met roeles in aantal groter dan negen.
 • Rosicler - 1. Zei door sommigen om gules te kleuren. (V. Gules).
 • Slang - 1. Het wordt weergegeven in het schild in een stok- en golfsituatie.
 • Tand - 1. Molen of tandwiel, meestal email van zilver of goud. 2. Volgens een term equivalent aan de Lunnel. (V. Lunel). 3. Menselijke tandheelkundige tanden worden meestal met hun wortels aan het natuurlijke geschilderd, geven de hoeveelheid en positie aan.
 • Vídamo - 1. kerkelijke advocaat benoemd door de koning van Frankrijk, die vervolgens aan de leken overging met de verplichting om kerkelijke goederen te verdedigen.