De familienaam Abades: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abades is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abades. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abades toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abades.

De heraldiek van Abades, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abades zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abades beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abades voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abades

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abades achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abades achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abades achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abades achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abades bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abades

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abades niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abades-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abades, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abades, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ameda - 1. stuk vergelijkbaar met de poster, maar van grotere lengte. Gebruikt in Anglo -Saxon Armor.
 • baas over - (V. Surmoned Chief).
 • Coquilla - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de Venera aan te duiden. (V. Venera).
 • Generaal luitenant - 1. Militaire positie in Spanje. Ze omringen hun kaars of banner of andere insigne van hun positie met zes vlaggen en zes normen. Deze dragen echte wapens geborduurd in hun centrum.
 • gibeline - 1. Term gebruikt om de merleta's van een gebouw aan te duiden wanneer ze een inkeping of gespleten in hun bovenste deel dragen.
 • Glurend - 1. zei van een die uitkijkt in een raam, muur. Term equivalent aan opkomende, volgens sommige auteurs. (V. NASCENT).
 • Halve vlucht naar beneden gevormd - 1. Zijn positie is andersom rond de halve vlucht naar beneden.
 • Heurtes - 1. Zei door sommige auteurs tegen de Roeles de Azur. (V. Roel).
 • Iep - 1. Deze boom wordt langwerpig weergegeven. Symboliek: waardigheid.
 • Llana, Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen zonder hoogtepunt zijn. (V. Cruz Llana).
 • netto- - 1. Netwerken die worden gebruikt voor vissen of om een ​​dier te vangen. Ze zijn vertegenwoordigd in hun natuurlijke vormen.
 • Papier - 1. Unie van verschillende semicirkels die het veld van het schild dat een gaas vormt, het bulk bedekken, is gelijk aan die van de filet. Deze semi -cirkels worden in de gordel geplaatst die de schubben van een vis imiteren. Alleen de rand van de schalen i
 • Pauw - 1. Ave. wordt over het algemeen vooraan weergegeven in een Ruante -positie, met zijn open staart en kijkend naar de rechterhand, zijn versierde kop van drie veren in Penacho. Het wordt ook gepresenteerd met profiel met de top van drie stokken afgewerkt in
 • Persoonlijk schild - 1. Samengesteld uit de kazerne die overeenkomen met primitieve wapens, met de toegevoegde links.
 • Potented Kruis - 1. Kruis waarin al zijn uitersten in Potenzas terechtkomen. (V. versterkt). Ook wel Tao van de Hebreeën genoemd.
 • Spin - 1. Dit insect wordt weergegeven voor profiel of rug, op uw stof of zonder.
 • Tegenbrower - 1. Rij van inkepingen van verschillende emaille op dezelfde gordel, stok, band of balk, komen niet overeen met die hierboven met de bodem (v. Contracles, contraloos).
 • Venablo - 1. Kort en landdardo of land bestaande uit een dunne en cilindrische staaf afgewerkt op een ijzeren blad in de alveolaatvorm. In de zestiende eeuw in Spanje was het de onderscheidende van Alferez. (V. pijl, speer).