De familienaam Abandja: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abandja is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abandja. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abandja toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abandja.

De heraldiek van Abandja, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abandja zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abandja beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abandja voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abandja

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abandja achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abandja achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abandja achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abandja achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abandja bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abandja

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abandja niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abandja-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abandja, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abandja, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bandhoofd - 1. Het is het resultaat van de vereniging van de baas en de band.
 • Cruz de Santa Tecla - 1. Tao Cross. Aangenomen als embleem door sommige kathedralen. (V. Tao).
 • Feest en krachtig - 1. Er wordt gezegd van de partij gevormd door Potenzas.
 • Geïncarneerd - 1. Term ten onrechte gebruikt door gules (rode kleur). (V. Gules).
 • gouden arend - 1. Het heeft een verspreide staart, grimmige kleur en bereikt een grotere grootte dan de gewone
 • Heraut - 1. Positie waarvan de functie bestond uit het melden van oorlogsfalls, het dragen van berichten en het regisseren van officiële ceremonies. Vervolgens werd de functie van deze positie van King of Armas afgeleid.
 • Llana, Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen zonder hoogtepunt zijn. (V. Cruz Llana).
 • Nagel - 1. Soorten maza die eindigen in ovale of ronde bewapende vorm met verouderde tips. Het zal verticaal worden geplaatst en het deel bestemd om pijn te doen naar het hoofd van het schild.
 • Noot - 1. De vrucht van walnoot wordt weergegeven in een natuurlijke of sinopel eivormige vorm.
 • Premuro - 1. stuk of muurdoek, samen met een kasteel of toren. In sommige blazons wordt het alleen weergegeven.
 • Privilege Shield - 1. verleend of bevestigd door echte genade.
 • roerwiel - 1. Naval Rig. Gestraald wiel met zweep. Het zal vooraan worden weergegeven. (V. roer).
 • Schild - 1. Volgens juli van Atienza in zijn woordenboek weerspiegelt het deze term, het kan een scude zijn. (V. escudete).
 • Sils - 1. Ze zijn die van de schalen en als ze het niet specificeren, hebben ze hetzelfde glazuur als de rest van de figuur.
 • soeverein - 1. Er wordt gezegd van het gordijnschild waarvan de beroertes gebogen zijn. 2. Zei door een deel van de gordijnmantelado in curve.
 • Tafelkleed - 1. Curvilineal of driehoekig stuk van het gordijn of het Mantelado -schild. (V. Cortinated, Mantelado).
 • Tahalí - 1. Brede lederen band die van de rechterschouder naar de taille wordt gehouden en dat het zwaard vasthoudt.
 • Takken - 1. Boomtakken zijn over het algemeen weergegeven met Sinopel, Fruit of Leafy Color.