De familienaam Abariturrioz: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abariturrioz is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abariturrioz. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abariturrioz toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abariturrioz.

De heraldiek van Abariturrioz, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abariturrioz zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abariturrioz beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abariturrioz voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abariturrioz

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abariturrioz achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abariturrioz achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abariturrioz achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abariturrioz achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abariturrioz bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abariturrioz

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abariturrioz niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abariturrioz-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abariturrioz, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abariturrioz, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • aanhoudende baas - 1. Er wordt gezegd van het onderste derde deel van de baas is van verschillende email dan deze dan het veld van het schild.
 • Acanthus - 1. zei van de Acanthus -bladeren die in de kronen worden geplaatst.
 • Aguila van Italië - 1. Het wordt weergegeven met een enkele kop, afzonderlijke vleugels, maar niet verhoogd en gelijmd staart.
 • Bandband - 1. stuk dat het resultaat is van de vereniging van de band en de voet.
 • Bandhoofd - 1. Het is het resultaat van de vereniging van de baas en de band.
 • Barbican - 1. Saetera of Tronera in kastelen of sterke punten.
 • Belgische kroon - 1. Vergelijkbaar met de Spanjaarden en die van Beieren. (Zie Crown of Bavaria, Spaanse Corona).
 • Bordura van Spanje - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de alternatieve rand van composities te definiëren die zijn geladen met een leeuw en een kasteel, die de wapens van Castilla y León vertegenwoordigen.
 • Gekruist - 1. Breng aan op de stukken die een overlappend kruis dragen. 2. Er wordt gezegd van de heer die zich in dienst nam voor wat kruistocht. 3. Er wordt gezegd van elk figuur dat aan de bovenkant een kruis wordt toegevoegd, meestal de wereldbol en vlaggen.
 • Genageld - 1. Er wordt gezegd van het stuk, wiens nagels van verschillende email zijn dan de hoofdfiguur.
 • Luipaard - 1. Het wordt weergegeven in een interne houding met het hoofd recht, met de twee ogen met de staart gebogen. Als dit wordt verhoogd, wordt het een grimmid of ongebreideld genoemd. Net als de leeuwen als ze in aantal van de twee zijn, wordt één front gepla
 • Palo-Semibarra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de stok en de bovenste helft van de bar.
 • stapel - 1. Uw heraldiektekening heeft geen vast ontwerp, hoewel rechte lijnen over het algemeen worden vermeden.
 • Stortvloed - 1. Snel en onregelmatig water verloop van lage lengte waarvan het koers abrupt en gewelddadig groeit. Het wordt weergegeven tussen twee bergen of rotsen, geschilderd met azuurblauwe en zilveren kleur. De overvloed aan dingen verschijnt en symboliseert gro
 • Tortelduif - 1. Ave. Het wordt weergegeven met gevouwen vleugels. Het symboliseert zowel en duif huwelijkse trouw. (V. Paloma).
 • Willekeurige wapens - 1. Degenen die zijn aangenomen door griezel of ijdelheid, door een persoon, zonder te hebben verleend door een instelling.