De familienaam Abarzuza: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abarzuza is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abarzuza. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abarzuza toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abarzuza.

De heraldiek van Abarzuza, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abarzuza zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abarzuza beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abarzuza voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abarzuza

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abarzuza achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abarzuza achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abarzuza achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abarzuza achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abarzuza bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abarzuza

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abarzuza niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abarzuza-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abarzuza, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abarzuza, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bifurcado -voet, kruis van - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens voet is gebarsten is verdeeld in twee helften. (V. Bifurcado Standing Cross).
 • Bourgondië. - 1. Deze term wordt meestal verwezen naar het mes van deze naam. Roep voor enkele auteurs, het is een Ebrancada -mes dat bestaat uit twee kruisstukken, elk van de breedte van het midden ervan, beide een mes vormen. (V. Bourgondië).
 • Cantado - 1. Wanneer een hoofdstuk vergezeld gaat van een ander in de kantons van het schild. Over het algemeen het kruis of de sotuer vergezeld van vier stukken of figuren gerangschikt in de flanken tussen de armen 2. Er wordt gezegd van vier figuren of meubels di
 • Dextropiro, Destrocero, Dextracero - 1. Termen die worden gebruikt om de hele menselijke arm aan te duiden en altijd de elleboog te tonen. Film van de rechterflank, gekleed, naakt of gewapend.
 • gecompenseerd - 1. Er wordt gezegd van elk stuk of figuur dat als garnizoen een filet draagt, behalve aan een van de uiteinden.
 • gibeline - 1. Term gebruikt om de merleta's van een gebouw aan te duiden wanneer ze een inkeping of gespleten in hun bovenste deel dragen.
 • Heraut - 1. Positie waarvan de functie bestond uit het melden van oorlogsfalls, het dragen van berichten en het regisseren van officiële ceremonies. Vervolgens werd de functie van deze positie van King of Armas afgeleid.
 • Karmozijnrood - 1. Kleur vergelijkbaar met paars. (V. paars).
 • meneer - 1. Behandeling die werd gegeven in Spanje die het hoofd van een landhuis was. 1. Nobiliari -titel die in sommige landen neerkwam op Barón en in andere was het lager.
 • Nobele genealogie - 1. Geschiedenis en onderzoek van gezinnen in hun oorsprong wiens wapens lijken of het recht hebben om te verschijnen in de boeken genaamd Blassonarians, Noble, Armials.
 • Overslaan - 1. stuk bedekt met schalen zoals vis of sirene, meestal van verschillende email.
 • Patronato, wapens van - 1. Zij zijn degenen die een foundation of klanten ervan onderscheiden, ze kunnen ter nagedachtenis aan het instituut dragen.
 • roze - 1. Er wordt gezegd van het schild of de figuur van rozen.
 • Sabel - 1. Naam gegeven aan de zwarte kleur die wordt gebruikt in heraldiek, grafisch weergegeven door een verticale kras en een andere horizontaal vormt een rooster. Er is een overtuiging dat blazonen die deze kleur dragen, verplicht zijn om degenen te helpen di
 • Sinister-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het sinistere kanton en de gordel.
 • Stigma - 1. Signaal of merk in het menselijk lichaam. Het wordt weergegeven in de vorm van een bloedende pijn, symboliseert de zweren van de voeten, handen en kant van Jezus Christus.
 • Terras - 1. Figuur die de grond weergeeft en waarin andere figuren worden geplaatst, het bevindt zich op het puntje van het schild, ze zijn meestal geschilderd in Sinopel of natuurlijk. Bezet de baard of campagne van het schild als een land en lijkt meestal op een
 • Verdrievoudigd kruis - 1. Cruz gevormd door drie horizontale dwarsbalken die de verticale of centrale dwarsbalk kruisen. Vergelijkbaar met pauselijk.