De familienaam Abasse: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abasse is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abasse. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abasse toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abasse.

De heraldiek van Abasse, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abasse zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abasse beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abasse voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abasse

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abasse achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abasse achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abasse achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abasse achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abasse bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abasse

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abasse niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abasse-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abasse, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abasse, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Aansporen - 1. Het wordt normaal weergegeven met rozet en met de timingbanden.
 • bloed - 1. Rode kleur. Vergelijkelijk gebruikt door sommige oude auteurs bij het beschrijven van gules. (V. Gules).
 • Gehakt - 1. Het is van toepassing op de vogel die de piek van verschillende email heeft dan de rest van het lichaam. (V. Scholarship).
 • gestopt - 1. Terminologie die gelijkwaardig is aan gearresteerd, dat verwijst naar het dier dat door al zijn benen wordt ondersteund, zodat niemand uit de ander steekt. 2. Er wordt gezegd van het schip of het schip zonder masten of kaarsen.
 • Hart - 1. Het menselijke of dierlijke hart vertegenwoordigt en schildert op natuurlijke wijze. Het verschijnt in sommige ontstoken of vlammende blazonen. 2. Sommige auteurs noemen de panela.
 • Holm Oak - 1. Boom die is geverfd met een dikke romp, vertakt een breed glas. Alles van Sinopel is meestal geverfd of de stam van zijn natuurlijke kleur met beker en Sinopel -takken en in wat goud verzameld. García Giménez, koning van Navarra, heeft de bestelling in
 • Janus - 1. Een van de oude goden van Rome. Hij wordt vertegenwoordigd met twee tegenovergestelde gezichten, een die naar de toekomst of het westen kijkt, en de andere die naar het verleden of oosten kijkt. Aan hem is te wijten aan de naam van de maand januari (Ja
 • Kolonel - 1. Term die door sommige oude auteurs wordt gebruikt om de leeuw te definiëren die de staart verbergt. (V. laf).
 • Llana, Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen zonder hoogtepunt zijn. (V. Cruz Llana).
 • Margrave Corona - 1. Vergelijkbaar met de hertogen van Duitsland. Open kroon circuleerde met armiños met drie hoofdbanden, samengevoegd in het bovenste deel, in Pearl besteed.
 • ontheemd - 1. Term gebruikt om het stuk aan te duiden waarvan de helft van de lengte naar de rechterkant beweegt, sinister naar de baas of de punt van het schild. Je onderhoudt alleen contact met de andere helft op een punt en de gordel. Als de scheidingslijn
 • roer - 1. Afscherming, stuk of cijfer geladen met roeles in aantal groter dan negen.
 • Tegenruggen - 1. Rij van inkepingen van verschillende emaille op dezelfde gordel, stok, band of bar, passen niet bij elkaar. (Zie tegenbirt, gecrenkeerd).
 • Telefoongesprek - 1. Het wordt weergegeven in de vorm van drie tongen van vuur, het onderste gedeelte afgerond, is geschilderd van gules of goud. 2. Amerikaanse zoogdier van herkauwers, het is vertegenwoordigd.
 • uitverdelingen - 1. Het zijn de onderverdelingen die zich voordoen in het hoofdkantoor van het schild, het gevolg van het delen van het in meer dan één verdeling van de bestaande.
 • Vijgenboomblad - 1. Het wordt weergegeven in een lancetoïde vorm met drie bladeren toegevoegd aan de rib. Het is meestal geschilderd als Sinopel.