De familienaam Abatantuono: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abatantuono is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abatantuono. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abatantuono toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abatantuono.

De heraldiek van Abatantuono, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abatantuono zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abatantuono beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abatantuono voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abatantuono

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abatantuono achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abatantuono achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abatantuono achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abatantuono achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abatantuono bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abatantuono

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abatantuono niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abatantuono-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abatantuono, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abatantuono, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Alternatieve Bordura - 1. Zei door sommige auteurs tegen de Bordura waardoor verschillende stukken of figuren zich achter elkaar langs de Bordura voordoen.
 • Biridisch - 1. Het is het resultaat van een volledig en smal kruis, gemarkeerd op een sotuer of een flanquis.
 • Cordada - 1. Wanneer een muziekinstrument snaren van verschillende metal draagt, wordt het koord gezegd. 2. Ook gezegd over de verbijsterde boogreeks.
 • Cruz de Santa Tecla - 1. Tao Cross. Aangenomen als embleem door sommige kathedralen. (V. Tao).
 • eerlijk - 1. Begevecht te paard en met een speer waarin de middeleeuwse ridders in toernooien en grote militaire partijen of ridderlijke ridder worden gemaakt om hun expertise en vaardigheden in het beheer van wapens aan te tonen. (V. Tournament).
 • Flanchis - 1. Term die wordt gebruikt om een ​​figuur aan te duiden in de vorm van sotuer abcisa en klein, kan alleen in het veld of in verschillende van hen gaan. (V. Flanquis).
 • gescheurd - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen op zijn beurt elk uit twee sticks bestaan, die als het gaat om scheuren of de belangrijkste openen.
 • Haast hebben - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in houding van hardlopen.
 • Halve vlucht naar beneden - 1. De uiteinden van de halve vlucht of vleugel moeten in de richting van het schild wijzen.
 • Huis - 1. Het is meestal geschilderd met de deur, vergezeld van twee ramen. Het symboliseert gastvrijheid en beveiliging.
 • Kar - 1. Lang en laag met twee wielen. Het is in profiel geschilderd met de aangegeven kleuren.
 • King's hoofd - 1. Het wordt weergegeven in profiel of voorkant, met de bebaarde en gekroond naar de oude.
 • Kromme schoeisel - 1. Er wordt gezegd van het schild gedeeld door twee gebogen diagonalen die de hoofdhoeken verlaten, die op het puntje van het schild zijn.
 • Langrave kroon - 1. Vergelijkbaar met die van de Duitse hertog. (Zie Crown of Duke German).
 • Montesa, orde van - 1. Vervang de militaire orde van die van de tempel, opgericht in 1317. Zijn badge, Modern Montesa Cruz, is gelijk aan dat van zijn congeneren van Alcantara en Calatrava, van Sabre, met een plat kruis van gules die het laden.
 • Overslaan - 1. stuk bedekt met schalen zoals vis of sirene, meestal van verschillende email.
 • Royal Crown of Spanje - 1. Het wordt gevormd door een cirkel van goud verrijkt met edelstenen die acht bloemen, selderijbladeren ondersteunen, afgewisseld met één parel, verhoogd, met acht hoofdbanden geladen met parels, gesloten bovenop en in hun unie een wereldbol en een
 • Tahalí - 1. Brede lederen band die van de rechterschouder naar de taille wordt gehouden en dat het zwaard vasthoudt.