De familienaam Abatemarco: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abatemarco is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abatemarco. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abatemarco toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abatemarco.

De heraldiek van Abatemarco, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abatemarco zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abatemarco beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abatemarco voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abatemarco

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abatemarco achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abatemarco achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abatemarco achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abatemarco achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abatemarco bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abatemarco

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abatemarco niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abatemarco-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abatemarco, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abatemarco, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Angrelura - 1. Naam die volgens sommige auteurs, volgens sommige auteurs, aan La Filiera en andere stukken in een snuifje Anglelada ontvangt. (V. Filiera).
 • Feest en krachtig - 1. Er wordt gezegd van de partij gevormd door Potenzas.
 • geknipt - 1. De stukken waarvan de uiteinden de randen van het blazon niet raken. 2. Het zei ook van het mes, kruis of stuk dat de randen van het schild niet raakt. (V. ingekort).
 • Haast hebben - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in houding van hardlopen.
 • Hannover Corona - 1. Vergelijkbaar met het echte Engels.
 • Koning van de wapens - 1. Positie ten dienste van de soevereine koning, zijn missie bestond in vorige tijden, wees een drager van de oorlogsverklaring en publiceer La Paz, bereid de wapenschilden voor volgens de regels van de Blazon, of ze nu familie of gemeenten zijn. Gekleed
 • leiboom - 1. Zei door een schrijver om op het rooster te wijzen, de sleutel tot een ander email, bijvoorbeeld in de achternaam Trussel. Van Gules, een rug, gesloten van goud.
 • Ricohombre - 1. Degene die tot de eerste adel van Spanje behoorde. Hij bekleedde de palatine of administratieve positie, promootte een deel van de Koninklijke Raad en nam deel aan de Cortes.
 • ROTEA - 1. Termijn die door sommige Aragonese heraldisten wordt gebruikt om naar het kruis van San Jorge te vallen.
 • soeverein - 1. Er wordt gezegd van het gordijnschild waarvan de beroertes gebogen zijn. 2. Zei door een deel van de gordijnmantelado in curve.
 • Triomfkroon - 1. met laurierblaadjes. Victory Symbol. Legergeneraals werden verleend dat ze in een belangrijke strijd hadden gewonnen die de vijand versloeg.
 • Volledige wapens - 1. Aan die van het hoofd van het gezin zonder enige aanpassing of toevoeging en dat ze ook de erfgenaam van het gezin kunnen dragen, maar niet de tweede kinderen die gedwongen werden om enig verschil te introduceren, onthullend dat ze geen hoofd waren van