De familienaam Abaunz: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abaunz is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abaunz. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abaunz toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abaunz.

De heraldiek van Abaunz, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abaunz zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abaunz beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abaunz voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abaunz

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abaunz achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abaunz achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abaunz achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abaunz achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abaunz bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abaunz

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abaunz niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abaunz-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abaunz, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abaunz, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bandriem - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en het onderste deel van de band.
 • Bastillada - 1. stuk waarvan de kantelen worden weergegeven omgekeerd, zoals de gordel in de vorm van kantelen. Het komt van "Bastillé", een Franse stem vanwege toespeling die zijn betekenis heeft die het sterke huis of de oude toren van Campo is, die altijd wordt ver
 • Bom - 1. Deze figuur wordt normaal weergegeven in de vorm van een bal en dat er een vlam uitkomt.
 • Camba - 1. Zei door sommige auteurs tegen de wielen van de auto's.
 • Cruz Chief - 1. Het is het resultaat van de vereniging van de baas en het kruis.
 • in tweeën delen. - 1. Het wordt ook gebruikt om het grootscherm van de grootte aan te duiden, wat het resultaat is van deel twee wapens van wapens die een nieuwe vormen met de rechterhand van de eerste en half sinister van de tweede. Het gebruik ervan was de gedurende de de
 • ingezet - 1. zei van de adelaar of een vogel, die de ingezette vleugels draagt.
 • Jacht - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt, zei door het dier dat wordt weergegeven in actie om te jagen.
 • Leren - 1. gelijk aan vlag of banner, badge.
 • Nebulade band - 1. Band gevormd door kleine golvingen als wolken. (V. Nebulatie).
 • Pantsero - 1. Er wordt gezegd van de jurk, tapijt of andere elementen, waarop de wapens van de eigenaar zijn geverfd. Ze kunnen in hun verlenging of een deel ervan zijn.
 • Stigma - 1. Signaal of merk in het menselijk lichaam. Het wordt weergegeven in de vorm van een bloedende pijn, symboliseert de zweren van de voeten, handen en kant van Jezus Christus.
 • Telefoongesprek - 1. Het wordt weergegeven in de vorm van drie tongen van vuur, het onderste gedeelte afgerond, is geschilderd van gules of goud. 2. Amerikaanse zoogdier van herkauwers, het is vertegenwoordigd.
 • Triomfkroon - 1. met laurierblaadjes. Victory Symbol. Legergeneraals werden verleend dat ze in een belangrijke strijd hadden gewonnen die de vijand versloeg.
 • verdedigend - 1. Term gebruikt om de tabbladen en tanden van wild zwijn aan te duiden, wanneer ze van verschillende email zijn dan de rest van het lichaam.
 • Volledige wapens - 1. Aan die van het hoofd van het gezin zonder enige aanpassing of toevoeging en dat ze ook de erfgenaam van het gezin kunnen dragen, maar niet de tweede kinderen die gedwongen werden om enig verschil te introduceren, onthullend dat ze geen hoofd waren van