De familienaam Abaurre: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abaurre is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abaurre. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abaurre toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abaurre.

De heraldiek van Abaurre, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abaurre zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abaurre beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abaurre voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abaurre

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abaurre achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abaurre achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abaurre achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abaurre achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abaurre bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abaurre

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abaurre niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abaurre-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abaurre, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abaurre, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • Delen van het schild - 1. Het is de verdeling van het schild, volgens het menselijke gezicht dat wordt vertegenwoordigd in negen divisies en onderverdelingen: baas, tip, rechtse en sinistere kant.
 • Geanimeerd - 1. Term die wordt gebruikt om het hoofd van elk dier aan te geven, dat zelfs gescheiden wordt, toont het leven in de ogen, worden meestal weergegeven met gules of goud.
 • Gewei - 1. Wanneer een dier wordt vertegenwoordigd met zijn kroonlijst, is het zijn eigen kroonlijst, altijd met de meest acute of terminale onderdelen die aan de baas zijn gericht.
 • Het hamsteren - 1. Het wordt begrepen van het blazon dat verenigd is, samen om een ​​alliantie aan te duiden. 2. In oude verdragen werd deze term gebruikt voor fushen, Losanjes en Macles, wanneer ze hun flanken aanraken, zonder een gezaaid te vormen. 3. Er wordt meestal
 • Jironado in Cruz - 1. Er wordt gezegd van het schild gevormd door Jirones Beweging van de baas, de punt en de flanken die samenkomen in het midden. Ook bekend als Ancient Jironado.
 • Lobbyen - 1. zei van de adelaar die wordt gehouden met obstakels of houten stokken. (Zie Lock, work-o).
 • Quadrifolio - 1. Figuur die een bloem van vier bladeren of afgeronde bloemblaadjes en afwerkingen weergeeft op een lichte punt, geperforeerd in het midden. Het lijkt op de klaver van vier bladen. Gebruikt in de Midden -Europese heraldische.
 • roeisporen - 1. Naval Rig. De roeiriemen zullen worden vertegenwoordigd met de schop die naar het hoofd van het schild kijkt of zich bevindt als een aanvulling in een boot.
 • Schildveld - 1. ruimte of oppervlak dat het interieur van het schild vormt, waarop de verschillende elementen die het schild vormen, zoals de stukken en figuren worden verdeeld. (V. Partities).
 • Semipalo-Faja - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de gordel.
 • Volledige wapens - 1. Aan die van het hoofd van het gezin zonder enige aanpassing of toevoeging en dat ze ook de erfgenaam van het gezin kunnen dragen, maar niet de tweede kinderen die gedwongen werden om enig verschil te introduceren, onthullend dat ze geen hoofd waren van