De familienaam Abbadir: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abbadir is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abbadir. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abbadir toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abbadir.

De heraldiek van Abbadir, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abbadir zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abbadir beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abbadir voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abbadir

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abbadir achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abbadir achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abbadir achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abbadir achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abbadir bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abbadir

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abbadir niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abbadir-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abbadir, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abbadir, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ancorada - 1. Er wordt gezegd van een kruis, van een sotuer en in het algemeen van elk stuk, wiens ledematen in de weg van de ankers terechtkomen. (V. verankerd).
 • dorp - 1. In tegenstelling tot de stad, wordt het meestal vertegenwoordigd door rijen huizen op sommige gevolgd door anderen en in drie of vier bestellingen als een riem, in het midden wordt een klokkentoren meestal toegevoegd aan een weerklep. In oude schilden
 • eerlijk - 1. Begevecht te paard en met een speer waarin de middeleeuwse ridders in toernooien en grote militaire partijen of ridderlijke ridder worden gemaakt om hun expertise en vaardigheden in het beheer van wapens aan te tonen. (V. Tournament).
 • Gehakt - 1. Het is van toepassing op de vogel die de piek van verschillende email heeft dan de rest van het lichaam. (V. Scholarship).
 • geknipt - 1. De stukken waarvan de uiteinden de randen van het blazon niet raken. 2. Het zei ook van het mes, kruis of stuk dat de randen van het schild niet raakt. (V. ingekort).
 • Gesneden stuk - 1. Deze stukken zijn ontstaan ​​om wapens te onderscheiden met behulp van een brisury om de belangrijkste wapens van de tweede te onderscheiden. In andere assemblages worden de bezuinigingen gebruikt om de wapens van de persoon die een misdrijf heeft bega
 • Glurend - 1. zei van een die uitkijkt in een raam, muur. Term equivalent aan opkomende, volgens sommige auteurs. (V. NASCENT).
 • Haan - 1. Ave. De reguliere positie is het profiel, er wordt gezegd dat is gemaakt of gebarbeld. Er wordt ook gezegd dat zangeres, wanneer hij met een open snavel trekt, en gedurfd als hij het rechterbeen optilt.
 • Heilig graf, orde van de - 1. Militaire orde ingesteld in het oosten ter gelegenheid van de kruistochten en vervolgens in 1141 in Spanje gevestigd.
 • Jironado in Cruz - 1. Er wordt gezegd van het schild gevormd door Jirones Beweging van de baas, de punt en de flanken die samenkomen in het midden. Ook bekend als Ancient Jironado.
 • Langrave kroon - 1. Vergelijkbaar met die van de Duitse hertog. (Zie Crown of Duke German).
 • Moro, hoofd - 1. Figuur die altijd wordt weergegeven door het hoofd van een Moor, profiel, sabel en tortillada, met een tape op het voorhoofd waarvan de lus in de nek zit. (V. Black).
 • ontheemd - 1. Term gebruikt om het stuk aan te duiden waarvan de helft van de lengte naar de rechterkant beweegt, sinister naar de baas of de punt van het schild. Je onderhoudt alleen contact met de andere helft op een punt en de gordel. Als de scheidingslijn
 • Premuro - 1. stuk of muurdoek, samen met een kasteel of toren. In sommige blazons wordt het alleen weergegeven.
 • Ricohombre - 1. Degene die tot de eerste adel van Spanje behoorde. Hij bekleedde de palatine of administratieve positie, promootte een deel van de Koninklijke Raad en nam deel aan de Cortes.
 • Sleuren - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat vastzit of binnen wordt getrimd.
 • Terugpalen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de cijfers aan te duiden die zich terugdraaien of tegengestelden.
 • Volledig kruis - 1. Er wordt gezegd van het kruis gevormd door twee dwarsbalken, die alle kanten van het schild raken. (V. Cruz vol).
 • Wapen chroniqueur - 1. Officiële positie die een persoon in stand houdt via oppositie, die officieel door de Spaanse staat is gemachtigd om wapencertificaten, generaal, adel met de vereisten te vergroten die vereist zijn door de huidige wetgeving.
 • wiel - 1. Het wordt weergegeven in een cirkelvormige en radio's. Symboliek: kracht.