De familienaam Abbafati: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abbafati is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abbafati. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abbafati toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abbafati.

De heraldiek van Abbafati, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abbafati zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abbafati beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abbafati voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abbafati

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abbafati achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abbafati achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abbafati achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abbafati achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abbafati bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abbafati

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abbafati niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abbafati-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abbafati, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abbafati, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Angleada - 1. Zei door sommige auteurs op banden, bars, stokken, kruisen, enz., Wiens randen worden gepresenteerd met een rij mediacirkels verenigd door de tips die ze uitkijken. (V. Anglelada, Anglesada, Holding).
 • baas over - (V. Surmoned Chief).
 • Bandriem - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en het onderste deel van de band.
 • Bollonen - 1. Zei over de nagels van verschillende email dan het stuk of pantser dat ze draagt.
 • Dextropiro, Destrocero, Dextracero - 1. Termen die worden gebruikt om de hele menselijke arm aan te duiden en altijd de elleboog te tonen. Film van de rechterflank, gekleed, naakt of gewapend.
 • Equilaterals - 1. Termijn die door sommige armoryisten wordt gebruikt om de stukken of cijfers aan te duiden die zijn besteld in 1 en 2. (V. Goed geordend).
 • Flank - 1. Ze zijn de zijkanten van het schild genaamd Right -Handed Side en Sinistere Side. (V. flank).
 • Gewei - 1. Er wordt gezegd van een soort romp of jachthoorn van verminderde afmetingen gemaakt van de hoorn van een bovine -dier.
 • Halve vlucht naar beneden - 1. De uiteinden van de halve vlucht of vleugel moeten in de richting van het schild wijzen.
 • Langrave kroon - 1. Vergelijkbaar met die van de Duitse hertog. (Zie Crown of Duke German).
 • Natuurlijk - 1. Term gebruikt om de cijfers aan te duiden die typisch zijn voor de natuur. (V. Natuurlijke figuren).
 • organiseren - 1. Samenstelling van heraldiek die wordt gebruikt om verschillende wapens in één blazon te vertegenwoordigen, in het algemeen om de verschillende familieallianties te onderscheiden die een schild bevatten. 2. Organisatie van de verschillende cijfers, meub
 • Overslaan - 1. stuk bedekt met schalen zoals vis of sirene, meestal van verschillende email.
 • Papegaai - 1. Ave. Het is meestal groen geverfd, hoewel het in een andere kleuren kan optreden. Het verschijnt meestal in actie om te marcheren naast het schild. Symbool van de heer die trots is op zijn blazon.
 • Senescalato - 1. Positie, waardigheid, gebruik van senescaal.
 • Stalen - 1. Email gebruikt in verschillende Europese pantser. Niet -bestaand in Spanje
 • stok - 1. Figuur die wordt weergegeven door een draak of leeuwkop meestal met een open mond, overspoelen of bijten van een vlag, stuk of figuur. Figuur veel gebruikt in Spaanse heraldiek.
 • Tot - 1. Naam die verwijst naar de vleugels van elke vorm van vogel. Geef aan in de positie die wordt weergegeven. Ze trekken meestal altijd aan het hoofd van het schild, anders moet hun positie worden aangegeven. (V. vlucht).
 • wiel - 1. Het wordt weergegeven in een cirkelvormige en radio's. Symboliek: kracht.
 • Woest - 1. Er wordt gezegd van de stier, de koe of een ander viervoudig dier in ongebreidelde houding, opgevoed door zijn achterpoten. (V. geagiteerd).