De familienaam Abbatemarco: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abbatemarco is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abbatemarco. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abbatemarco toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abbatemarco.

De heraldiek van Abbatemarco, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abbatemarco zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abbatemarco beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abbatemarco voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abbatemarco

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abbatemarco achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abbatemarco achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abbatemarco achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abbatemarco achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abbatemarco bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abbatemarco

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abbatemarco niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abbatemarco-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abbatemarco, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abbatemarco, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Alligator - 1. Figuur die het dier met dezelfde naam reproduceert. Hij wordt vertegenwoordigd met zijn mond open en toont zijn tanden, zijn positie kan variëren in het schild, hoewel hij meestal naar de rechterhand kijkt. Dit cijfer werd toegekend of aangenomen aan w
 • Barbican - 1. Saetera of Tronera in kastelen of sterke punten.
 • Cruz de Santa Tecla - 1. Tao Cross. Aangenomen als embleem door sommige kathedralen. (V. Tao).
 • Flanchis - 1. Term die wordt gebruikt om een ​​figuur aan te duiden in de vorm van sotuer abcisa en klein, kan alleen in het veld of in verschillende van hen gaan. (V. Flanquis).
 • geknipt - 1. De stukken waarvan de uiteinden de randen van het blazon niet raken. 2. Het zei ook van het mes, kruis of stuk dat de randen van het schild niet raakt. (V. ingekort).
 • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
 • Het hamsteren - 1. Het wordt begrepen van het blazon dat verenigd is, samen om een ​​alliantie aan te duiden. 2. In oude verdragen werd deze term gebruikt voor fushen, Losanjes en Macles, wanneer ze hun flanken aanraken, zonder een gezaaid te vormen. 3. Er wordt meestal
 • Jacht - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt, zei door het dier dat wordt weergegeven in actie om te jagen.
 • Jaloezie - 1. Blazon of stuk wanneer bedekt met stokken, langwerpige stukken, zoals aanhangwagens of speren op de vorm van een mes of kruisen als een rooster of hek. (V. Frozen).
 • Malarlar - 1. Er wordt gezegd van de Vallar -kroon die sommige van zijn componenten zijn aangepast die de paliza imiteren. (V. Corona Vallar).
 • Margrave Corona - 1. Vergelijkbaar met de hertogen van Duitsland. Open kroon circuleerde met armiños met drie hoofdbanden, samengevoegd in het bovenste deel, in Pearl besteed.
 • Schild, weergave - 1. Het is de manier om de heraldische email grafisch weer te geven. (V. Kleuren, goud, zilver, gules, kruis, azuurblauw, sabel, Sinople, paars).
 • Sils - 1. Ze zijn die van de schalen en als ze het niet specificeren, hebben ze hetzelfde glazuur als de rest van de figuur.
 • smalle baas - 1. Hij die tweederde van zijn gewone breedte heeft.
 • Uitoefenen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de valuta aan te duiden. (V. Divisa).
 • zonnebloem - 1. Deze plant is geschilderd op een schild voor of profiel met de bocht, gekanteld en lommerrijk. Het is meestal geschilderd in goud of Sinopel.