De familienaam Abbinante: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abbinante is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abbinante. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abbinante toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abbinante.

De heraldiek van Abbinante, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abbinante zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abbinante beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abbinante voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abbinante

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abbinante achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abbinante achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abbinante achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abbinante achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abbinante bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abbinante

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abbinante niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abbinante-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abbinante, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abbinante, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Avellana Cross - 1. Kruis gevormd door vier hazelnoten.
 • Borduur - 1. stuk dat het veld van het schild erin omringt, heeft het zesde deel ervan. Het kan verschillende vormen aannemen, zoals het samengestelde borduurwerk, denticulate bordura, taart
 • Cabriado - 1. Er wordt gezegd van het schild of de wrongel van metaal- en kleurgeiten afwisselend. (V. Chevronado).
 • Cartela liggend - 1. Cartela waarmee in tegenstelling tot zijn natuurlijke positie zich in horizontale positie bevindt.
 • gestopt - 1. Terminologie die gelijkwaardig is aan gearresteerd, dat verwijst naar het dier dat door al zijn benen wordt ondersteund, zodat niemand uit de ander steekt. 2. Er wordt gezegd van het schip of het schip zonder masten of kaarsen.
 • Goedgekeurd - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat is samengesteld in afwisseling met oproepen die Compes, Color en Metal in een enkele rij worden genoemd, moet u er een lijst van vermelden. In het geval van een voorsprong kunnen composses onregelmatig zijn, het is raad
 • ingezet - 1. zei van de adelaar of een vogel, die de ingezette vleugels draagt.
 • Koperslager - 1. Binnenlands gebruiksvoorwerp dat wordt gebruikt om warmte aan de voeten in de kamers te geven. Het wordt meestal weergegeven met vurige of vlammende sintels.
 • Land - 1. De planeet Aarde wordt weergegeven als een ballon met voet. 2. Het wordt ook vertegenwoordigd met: heuvels, bergen, vlaktes, rotsen, rotsen.
 • Llana, Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen zonder hoogtepunt zijn. (V. Cruz Llana).
 • organiseren - 1. Samenstelling van heraldiek die wordt gebruikt om verschillende wapens in één blazon te vertegenwoordigen, in het algemeen om de verschillende familieallianties te onderscheiden die een schild bevatten. 2. Organisatie van de verschillende cijfers, meub
 • ovaal - 1. Curve gesloten voor de ellips. Gebruikt in Franse heraldiek.
 • Patronato, wapens van - 1. Zij zijn degenen die een foundation of klanten ervan onderscheiden, ze kunnen ter nagedachtenis aan het instituut dragen.
 • Stigma - 1. Signaal of merk in het menselijk lichaam. Het wordt weergegeven in de vorm van een bloedende pijn, symboliseert de zweren van de voeten, handen en kant van Jezus Christus.
 • Terugpalen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de cijfers aan te duiden die zich terugdraaien of tegengestelden.
 • verdedigend - 1. Term gebruikt om de tabbladen en tanden van wild zwijn aan te duiden, wanneer ze van verschillende email zijn dan de rest van het lichaam.