De familienaam Abbona: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abbona is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abbona. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abbona toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abbona.

De heraldiek van Abbona, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abbona zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abbona beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abbona voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abbona

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abbona achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abbona achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abbona achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abbona achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abbona bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abbona

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abbona niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abbona-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abbona, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abbona, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bandhoofd - 1. Het is het resultaat van de vereniging van de baas en de band.
 • Cabriado - 1. Er wordt gezegd van het schild of de wrongel van metaal- en kleurgeiten afwisselend. (V. Chevronado).
 • eerlijk - 1. Begevecht te paard en met een speer waarin de middeleeuwse ridders in toernooien en grote militaire partijen of ridderlijke ridder worden gemaakt om hun expertise en vaardigheden in het beheer van wapens aan te tonen. (V. Tournament).
 • Flordelisado hoorn - 1. Hoorn afgewerkt in Lis Flower. Werknemer in de Germaanse Arsen.
 • Geborduurd - 1. Er wordt gezegd van elk stuk dat de rand van verschillende email heeft. Het is synoniem met filet. Gebruikt op kruisen, banden, confalonen, chevrones en de en thema's. enz., die de randen van verschillende email hebben en dat is regelmatig een filet va
 • Gehakt - 1. Het is van toepassing op de vogel die de piek van verschillende email heeft dan de rest van het lichaam. (V. Scholarship).
 • Gestribte brug - 1. Degene die driehoekige stukken draagt ​​om de kluizen te ondersteunen.
 • Kroon van de koningen van Aragon - 1. gelijk aan de Spaanse koninklijke kroon, maar zonder enige hoofdband.
 • Livrei - 1. Bibliotheek kan eer, ceremonie en service zijn. De eerste werden en worden gebruikt door de soevereinen, de grote heren, militaire en heren van de bevelen. De tweede voor de koningen van wapens, kwaleerden, farute, volhardend, rit
 • meneer - 1. Behandeling die werd gegeven in Spanje die het hoofd van een landhuis was. 1. Nobiliari -titel die in sommige landen neerkwam op Barón en in andere was het lager.
 • ontkoppeld - 1. boom waarvan de beker plat lijkt. 2. Cabria of Chevron met de gesneden punt. 3. Elk figuur of meubels waarin een stuk van de bovenkant is gesneden. (V. Bewegend, berucht).
 • Set - 1. Het wordt uitgelegd in de gordels, stokken, banden en andere klassen gearceerd of getrokken uit gebladerte onze heraldisten van drie verschillende woorden zijn de moeite waard om de betekenis van deze stem uit te drukken, wanneer ze allemaal dezelfde b
 • Sinister-barra kanton - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de vereniging van het sinistere kanton en de bar.
 • Sleuren - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat vastzit of binnen wordt getrimd.
 • Tot - 1. Naam die verwijst naar de vleugels van elke vorm van vogel. Geef aan in de positie die wordt weergegeven. Ze trekken meestal altijd aan het hoofd van het schild, anders moet hun positie worden aangegeven. (V. vlucht).
 • Vívora - 1. Snake. Het wordt vertegenwoordigd, in stok gezet en zwaaide of alleen nek en hoofd uit een ketel, in de handgrepen of in vazen, copones, copones of een kruis of andere stukken afgemaakt, worden ze in het heraldische taalgringolaat genoemd. Som