De familienaam Abdal: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdal is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdal. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdal toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdal.

De heraldiek van Abdal, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdal zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdal beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdal voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdal

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdal achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdal achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdal achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdal achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdal bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdal

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdal niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdal-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdal, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdal, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Aspada Cruz - 1. Gebruikt door keizer Carlo Magno. Samengesteld uit kruis in "P" en in het midden een mes. Symbool van Christus.
 • Bedrading - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens stokken een salomonische of gevlochten vorm hebben.
 • Boerderij in de bar - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in drie gelijke delen door lijnen die van het sinistere kanton van de baas naar de rechterhand van de baard of punt van het schild gaan.
 • Buitenlands - 1. Wanneer een wapen niet onderworpen is aan de regels van het blazon. 2. Er wordt gezegd van valse wapens.
 • Cabo de armería - 1. Er wordt gezegd van het belangrijkste familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo genoemd. (V. Cabo de Armería).
 • Cabo de Armería huis - 1. Solar House van het grote familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo de Armería genoemd.
 • Dignity Crown - 1. Het is de kroon die overeenkomt met een civiele, kerkelijke of militaire waardigheid voor zijn positie, en die, volgens de meeste tradadisten, overeenkomen met kleine varianten met die van Duke, Marquis, Conde en Vizconde.
 • draak - 1. De leeuw wordt in het algemeen toegepast op elk dier waarvan het deel van het lichaam in Dragon eindigt, vooral de staart.
 • Galopping - 1. Er wordt gezegd van het dier in de houding en actie van Gallop.
 • in tweeën delen. - 1. Het wordt ook gebruikt om het grootscherm van de grootte aan te duiden, wat het resultaat is van deel twee wapens van wapens die een nieuwe vormen met de rechterhand van de eerste en half sinister van de tweede. Het gebruik ervan was de gedurende de de
 • Kneep - 1. stuk waarvan de golvende profielen een concaaf oppervlak vormen in de vorm van wolk. Er is normaal of klein vaag en de langwerpige mist (Italiaans type). 2. Er wordt gezegd van de schildpartitie met een wolkenvormige scheidslijn. 3. Deel stuk
 • Ortiga Blade - 1. Blad in enhented vorm, behorend tot de Ortigas -fabriek. Figuur gebruikt in Duitse heraldiek.
 • Potenza - 1. Figuur die eindigt in de vorm van "t".
 • Semibanda-Faja - 1. Heraldiekcompositie samengesteld uit de vereniging van de bovenste helft van de band en de gordel.
 • Vijfde gordel - 1. Termijn gebruikt door de Spaanse heraldist, gelijkwaardig aan Quinquefolia. (V. Quinquefolio)
 • Willekeurige wapens - 1. Degenen die zijn aangenomen door griezel of ijdelheid, door een persoon, zonder te hebben verleend door een instelling.