De familienaam Abdalahi: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdalahi is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdalahi. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdalahi toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdalahi.

De heraldiek van Abdalahi, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdalahi zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdalahi beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdalahi voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdalahi

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdalahi achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdalahi achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdalahi achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdalahi achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdalahi bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdalahi

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdalahi niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdalahi-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdalahi, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdalahi, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Adommed - 1. Wanneer het ene stuk met het andere wordt geladen. Niet meer gebruikte term. (V. versierd).
 • Bandband - 1. stuk dat het resultaat is van de vereniging van de band en de voet.
 • Bollonen - 1. Zei over de nagels van verschillende email dan het stuk of pantser dat ze draagt.
 • Cruz Chief - 1. Het is het resultaat van de vereniging van de baas en het kruis.
 • Evenwicht - 1. Het bestaat gewoonlijk uit een horizontale balk, waarvan de uiteinden twee gerechten zijn. Het presenteert ook met een naakte of geklede hand die hem vasthoudt. Symbool dat gerechtigheid vertegenwoordigt.
 • Geïncarneerd - 1. Term ten onrechte gebruikt door gules (rode kleur). (V. Gules).
 • Heraut - 1. Positie waarvan de functie bestond uit het melden van oorlogsfalls, het dragen van berichten en het regisseren van officiële ceremonies. Vervolgens werd de functie van deze positie van King of Armas afgeleid.
 • Moro, hoofd - 1. Figuur die altijd wordt weergegeven door het hoofd van een Moor, profiel, sabel en tortillada, met een tape op het voorhoofd waarvan de lus in de nek zit. (V. Black).
 • Overslaan - 1. stuk bedekt met schalen zoals vis of sirene, meestal van verschillende email.
 • Privilege Shield - 1. verleend of bevestigd door echte genade.
 • roerwiel - 1. Naval Rig. Gestraald wiel met zweep. Het zal vooraan worden weergegeven. (V. roer).
 • Royal Crown of Spanje - 1. Het wordt gevormd door een cirkel van goud verrijkt met edelstenen die acht bloemen, selderijbladeren ondersteunen, afgewisseld met één parel, verhoogd, met acht hoofdbanden geladen met parels, gesloten bovenop en in hun unie een wereldbol en een
 • Tahalí - 1. Brede lederen band die van de rechterschouder naar de taille wordt gehouden en dat het zwaard vasthoudt.
 • Tegenruggen - 1. Rij van inkepingen van verschillende emaille op dezelfde gordel, stok, band of bar, passen niet bij elkaar. (Zie tegenbirt, gecrenkeerd).