De familienaam Abdelbaghi: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdelbaghi is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdelbaghi. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdelbaghi toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdelbaghi.

De heraldiek van Abdelbaghi, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdelbaghi zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdelbaghi beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdelbaghi voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdelbaghi

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdelbaghi achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdelbaghi achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdelbaghi achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdelbaghi achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdelbaghi bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdelbaghi

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdelbaghi niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdelbaghi-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdelbaghi, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdelbaghi, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Avis, Order of the Avis - 1. Militaire orde al gedoofd, opgericht in Portugal in 1162, ook wel Order van San Benito de Avis genoemd. Breng Florelisada Cruz van Sinopel mee. (V. Alcántara).
 • Bedrading - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens stokken een salomonische of gevlochten vorm hebben.
 • Bijlage - 1. Deze term wordt toegepast op dieren wanneer weergegeven met de ledematen, staart, hoorns en nagels van verschillende emaille.
 • Bordura van Spanje - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de alternatieve rand van composities te definiëren die zijn geladen met een leeuw en een kasteel, die de wapens van Castilla y León vertegenwoordigen.
 • Cruz Aspa - 1. Kruis waarin de dwarsbalken een mes vormen (zie Cruz de San Andrés).
 • Gebroken kolom - 1. Een kolom, gebroken in twee helften, vertegenwoordigt de sterkte in heraldiek.
 • Geciteerd - 1. Smalle of verminderde eerste -graafband, gereduceerd tot de helft van zijn breedte, sommige heraldisten zijn uit de mening, die het derde deel van de band of 1/9 van de breedte van de blazon moeten zijn. Verminderd geachte stuk.
 • Gloednieuwe sticks - 1. Zei door sommige auteurs tegen de golvende en piramidale sticks in de vorm van vlam.
 • Iep - 1. Deze boom wordt langwerpig weergegeven. Symboliek: waardigheid.
 • Klooster - 1. Het klooster moet worden vertegenwoordigd door twee of drie klokken verenigd door muur doeken, met elk één deur.
 • Leren - 1. gelijk aan vlag of banner, badge.
 • Menselijke figuren - 1. Ze omvatten hoofden, oog, neus, mond, oor, buste, schouder, arm, open hand, vuist, gekoppelde handen, borsten, hele lichaam, been, voet, hart, enz. Over het algemeen mogen ze niet worden geïntroduceerd in de hele menselijke figuren van de blazonen, maa
 • Portaal - 1. Er wordt gezegd van een open of gesloten deur van een blad van twee.
 • Sinister-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het sinistere kanton en de gordel.
 • Sprankelend - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat eindigt in acute tips. (V. trillen).
 • Tot ziens op de tip - 1. Zei over het zien dat de uiteinden in oppositie worden geplaatst met de bases van anderen die je zien, dat wil zeggen, zodat de punt van de zilveren vero naast de basis van hetzelfde metaal in de bovenste rij en die van Azur ligt zal ook in dezelfde si
 • Willekeurige wapens - 1. Degenen die zijn aangenomen door griezel of ijdelheid, door een persoon, zonder te hebben verleend door een instelling.
 • Woest - 1. Er wordt gezegd van de stier, de koe of een ander viervoudig dier in ongebreidelde houding, opgevoed door zijn achterpoten. (V. geagiteerd).