De familienaam Abdeljalal: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdeljalal is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdeljalal. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdeljalal toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdeljalal.

De heraldiek van Abdeljalal, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdeljalal zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdeljalal beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdeljalal voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdeljalal

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdeljalal achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdeljalal achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdeljalal achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdeljalal achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdeljalal bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdeljalal

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdeljalal niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdeljalal-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdeljalal, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdeljalal, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Adelaar - 1. Er zijn talloze ontwerpen en representaties. Behalve de beschrijving van het tegendeel, de reguliere positie is met de vleugels uitgebreid en verhoogd, de staart laag en verspreid, soms wordt het weergegeven gekroond en soms, dat wil zeggen met de
 • Band-semeifaja - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de halve sinister van de gordel
 • Drietand - 1. Er wordt gezegd van het stuk of delen van drie tanden.
 • Eanzado - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in houding van hardlopen, vooral het hert.
 • eerlijk - 1. Begevecht te paard en met een speer waarin de middeleeuwse ridders in toernooien en grote militaire partijen of ridderlijke ridder worden gemaakt om hun expertise en vaardigheden in het beheer van wapens aan te tonen. (V. Tournament).
 • Gekrompen leeuw - 1. Term gebruikt om de leeuw aan te duiden die wordt ondersteund in zijn achterkamers.
 • Gironado - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in Jirs. (V. Jironado).
 • Gonfalon - 1. Kleine banner. Gebruikt uit de middeleeuwen door sommige Europese staten tot heden. Het ontwerp is variabel, hoewel over het algemeen twee of drie drie afgeronde of tip -uiteinden opvallen.
 • Heraut - 1. Positie waarvan de functie bestond uit het melden van oorlogsfalls, het dragen van berichten en het regisseren van officiële ceremonies. Vervolgens werd de functie van deze positie van King of Armas afgeleid.
 • Ingang - 1. De stukken en partities van het schild die in de anderen liggen in de vorm van een plug. (V. Enado, genesteld).
 • King's hoofd - 1. Het wordt weergegeven in profiel of voorkant, met de bebaarde en gekroond naar de oude.
 • Mantel - 1. stuk bestaande uit een parel met het bovenste deel van de baas vol, zonder het veld van het schild te zien. 2. Scarlet is geverfd, bekleed met armiños en laag van de kroon die het afmaakt, knopen met veters van kwastjes die twee bullonen vormen
 • Noot - 1. De vrucht van walnoot wordt weergegeven in een natuurlijke of sinopel eivormige vorm.
 • Oud - 1. Er wordt gezegd van de kroon met piramidale stralen, waarin de leeuwen meestal bekronen. Het kan ook alleen verschijnen. De bustes van koningen of prinsen kunnen volgens sommige Europese vergaderingen worden gekroond tot de oude.
 • Ring - 1. Zei van het dier, over het algemeen de buffel, en volgens een schrijver kan de os of de stier ook worden opgenomen met de snuit gekruist door een ring.
 • Schild, weergave - 1. Het is de manier om de heraldische email grafisch weer te geven. (V. Kleuren, goud, zilver, gules, kruis, azuurblauw, sabel, Sinople, paars).
 • Sinistere flankbeweging - 1. Term gebruikt in heraldiek om de figuur aan te duiden die de sinistere flank van het schild verlaat.
 • Verdiepingen - 1. Ze zijn opgenomen in planten en varianten: Acanto, Celery, Lucena, Thistle Ivy, Jasmine, Peterselie, Rosef Manzano, Moral, Orange, Walnut, Olive, Palm Tree,