De familienaam Abdelouadoud: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdelouadoud is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdelouadoud. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdelouadoud toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdelouadoud.

De heraldiek van Abdelouadoud, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdelouadoud zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdelouadoud beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdelouadoud voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdelouadoud

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdelouadoud achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdelouadoud achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdelouadoud achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdelouadoud achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdelouadoud bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdelouadoud

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdelouadoud niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdelouadoud-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdelouadoud, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdelouadoud, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • burggraaf - 1. Commissaris of afgevaardigde benoemd door de graaf om in plaats daarvan te regeren. Eer en waardigheidstitel voor de baron. 2. kroon op de biscount. (V. Crowns, Helmets, Vizconde Helmet, Yelmos).
 • Fruit - 1. boom of struik geladen met de vrucht die eigen is geschilderd door een ander email dan de rest van de figuur.
 • Geflankeerd - 1. Er wordt gezegd van het schild wanneer verdeeld in drie gelijke delen gescheiden door twee verticale, schuine lijnen, krommen van een 1/5 breedte van het schild. Bijna niet -bestaand in Spaanse heraldiek. 2. Bekijk dat beginnend met de flanken van het
 • Goed Aguila - 1. zei van de adelaar die is geladen met druppels bloed. (V. Druppelt).
 • Hidalguía - 1. Er wordt gezegd dat de kwaliteit van Hidalgo heeft.
 • Kruisbanda - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de band.
 • Kunstmatig - 1. Figuur die niet als normaal wordt beschouwd. (V. Kunstmatige figuren).
 • Leren - 1. gelijk aan vlag of banner, badge.
 • Liss - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om verschillende LIS -bloemen in het schildveld te definiëren. (V. Lis, Flower of Lis).
 • netto- - 1. Netwerken die worden gebruikt voor vissen of om een ​​dier te vangen. Ze zijn vertegenwoordigd in hun natuurlijke vormen.
 • Santiago, Cruz de - 1. Zward -vormige Gules -kleur. Symbool van de orde van Santiago de la Espada, ingesteld in 1175. Het was aanvankelijk bekend in de volgorde van de kwetsbare van Cáceres.
 • Schild - 1. Volgens juli van Atienza in zijn woordenboek weerspiegelt het deze term, het kan een scude zijn. (V. escudete).
 • Vallei - 1. Het wordt weergegeven tussen twee bergen.