De familienaam Abdenur: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdenur is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdenur. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdenur toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdenur.

De heraldiek van Abdenur, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdenur zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdenur beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdenur voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdenur

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdenur achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdenur achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdenur achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdenur achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdenur bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdenur

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdenur niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdenur-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdenur, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdenur, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • baas over - (V. Surmoned Chief).
 • Band-sempalo - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de onderste helft van de stok.
 • Cipres - 1. boom die is geverfd met de rechte stam en de conische beker afgewerkt in punt.
 • Cruz-Barra - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de bar.
 • Flanchis - 1. Term die wordt gebruikt om een ​​figuur aan te duiden in de vorm van sotuer abcisa en klein, kan alleen in het veld of in verschillende van hen gaan. (V. Flanquis).
 • gezicht - 1. Het menselijke gezicht van zijn natuurlijke kleur of andere email die toegeeft dat de heraldiek meestal is geverfd. Het kan worden weergegeven in profiel of voorkant.
 • Goed Aguila - 1. zei van de adelaar die is geladen met druppels bloed. (V. Druppelt).
 • Haan - 1. Ave. De reguliere positie is het profiel, er wordt gezegd dat is gemaakt of gebarbeld. Er wordt ook gezegd dat zangeres, wanneer hij met een open snavel trekt, en gedurfd als hij het rechterbeen optilt.
 • Jeruzalem, Cruz - 1. Versterkte kruisen die vier kruisen in de gaten van hun armen dragen, die eenvoudig of ook krachtig kunnen zijn.
 • Kroon van Prins van Asturië - 1. gelijk aan het echte van Spanje, maar met vier hoofdbanden. Het behoort tot de erfgenaam van de kroon van Spanje.
 • Lichtblauw - 1. Het wordt ten onrechte door Azur gezegd. (V. Azur).
 • Napoleontische pet - 1. De keizer Napoleon, verving de kroon van de adel waaraan hij verschillende caps -ontwerpen heeft vastgesteld, altijd gefronst met veren waarvan het aantal de waardigheid aangaf van degene die bezeten was.
 • organiseren - 1. Samenstelling van heraldiek die wordt gebruikt om verschillende wapens in één blazon te vertegenwoordigen, in het algemeen om de verschillende familieallianties te onderscheiden die een schild bevatten. 2. Organisatie van de verschillende cijfers, meub
 • Royal Crown of Polen - 1. Vergelijkbaar met de Spaans, Surmontada van een zilveren adelaar.
 • Saturnus - 1. Vijk de kleurnaam in echte assemblages.
 • Stalen - 1. Email gebruikt in verschillende Europese pantser. Niet -bestaand in Spanje
 • Terugpalen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de cijfers aan te duiden die zich terugdraaien of tegengestelden.
 • Versierd - 1. Wanneer het ene stuk wordt geladen met een ander figuur. 2. Ook gezegd over elk kledingstuk dat is geladen met een stuk of figuur. (V. Adommed).
 • Vid -stam - 1. Figuur die wordt weergegeven met zijn groene bladeren met zijn paarse fruit, maar het moet worden aangegeven, de clusters hangen en gek.
 • Volledig kruis - 1. Er wordt gezegd van het kruis gevormd door twee dwarsbalken, die alle kanten van het schild raken. (V. Cruz vol).