De familienaam Abderrafie: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abderrafie is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abderrafie. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abderrafie toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abderrafie.

De heraldiek van Abderrafie, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abderrafie zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abderrafie beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abderrafie voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abderrafie

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abderrafie achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abderrafie achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abderrafie achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abderrafie achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abderrafie bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abderrafie

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abderrafie niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abderrafie-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abderrafie, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abderrafie, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ancorada Cruz Bifida - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens hoofd is verdeeld in twee acute punten één naar de rechterhand en de andere richting de sinister en het rinkelen. Het is omgekeerd.
 • Bandband - 1. stuk dat het resultaat is van de vereniging van de band en de voet.
 • Bastards Armory - 1. Ontdek of het gewas dat we waarnemen tot een klootzak behoorde, ondanks het feit dat het een verwoeste helm of een ander figuur presenteert dat zijn klootzak verkondigt, moeten we er twijfelen aan, op voorwaarde dat er geen documentatie is die nodig is
 • bloed - 1. Rode kleur. Vergelijkelijk gebruikt door sommige oude auteurs bij het beschrijven van gules. (V. Gules).
 • Bourgondië. - 1. Deze term wordt meestal verwezen naar het mes van deze naam. Roep voor enkele auteurs, het is een Ebrancada -mes dat bestaat uit twee kruisstukken, elk van de breedte van het midden ervan, beide een mes vormen. (V. Bourgondië).
 • Bureaulade Cruz - 1. Het is het kruis dat vol zit met boren.
 • Drietand - 1. Er wordt gezegd van het stuk of delen van drie tanden.
 • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
 • King's Helm - 1. Gouden en zilveren helm, ajar tilde en bekleed vizier van gules, gefileerd goud. (V. Keizerhelm).
 • Koperslager - 1. Binnenlands gebruiksvoorwerp dat wordt gebruikt om warmte aan de voeten in de kamers te geven. Het wordt meestal weergegeven met vurige of vlammende sintels.
 • Natuurlijk - 1. Term gebruikt om de cijfers aan te duiden die typisch zijn voor de natuur. (V. Natuurlijke figuren).
 • Onthouden - 1. Weapons Officer of Herald of Lower Categorie onderworpen aan het gezag van de Koning van Armas.
 • Ring - 1. Zei van het dier, over het algemeen de buffel, en volgens een schrijver kan de os of de stier ook worden opgenomen met de snuit gekruist door een ring.
 • Ruante - 1. Breng aan op kalkoenen, voornamelijk op de pauw met de uitgebreide staart volledig open.
 • stok - 1. Figuur die wordt weergegeven door een draak of leeuwkop meestal met een open mond, overspoelen of bijten van een vlag, stuk of figuur. Figuur veel gebruikt in Spaanse heraldiek.
 • Toegewijd - 1. Er wordt gezegd van een band, gordel, batterij, gevormd door golvingen als een komeetstaart.