De familienaam Abderrahmen: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abderrahmen is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abderrahmen. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abderrahmen toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abderrahmen.

De heraldiek van Abderrahmen, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abderrahmen zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abderrahmen beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abderrahmen voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abderrahmen

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abderrahmen achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abderrahmen achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abderrahmen achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abderrahmen achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abderrahmen bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abderrahmen

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abderrahmen niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abderrahmen-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abderrahmen, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abderrahmen, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ameda - 1. stuk vergelijkbaar met de poster, maar van grotere lengte. Gebruikt in Anglo -Saxon Armor.
 • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
 • Heer - 1. Honoraire titel waarmee leden van de hoge Engelse adel worden onderscheiden.
 • In het algemeen - 1. Termijn gebruikt door sommige oude auteurs voor de sabelkleur. (V. Sabre).
 • Lorado - 1. Er wordt gezegd van de vis waarvan de vinnen van verschillende email zijn. (V. Verareerd-do).
 • Natie, wapens van - 1. Zij zijn die welke worden gebruikt door naties, koninkrijken en republieken.
 • Patrijs - 1. Ave. wordt gepresenteerd in de kaars in profiel, goud of zilver, of zijn natuurlijke kleur.
 • Rooster - 1. Vlecht of koord dat het bovenste deel van de helm omringt. (V. BureaUule).
 • Royal Crown of Spanje - 1. Het wordt gevormd door een cirkel van goud verrijkt met edelstenen die acht bloemen, selderijbladeren ondersteunen, afgewisseld met één parel, verhoogd, met acht hoofdbanden geladen met parels, gesloten bovenop en in hun unie een wereldbol en een
 • Sinistere batterij - 1. Er wordt gezegd van de batterij, die begint vanaf de tip en de helft rechts vindt zijn hoekpunt in het sinistere kanton van de baas.
 • smalle baas - 1. Hij die tweederde van zijn gewone breedte heeft.
 • spiegel - 1. Figuur die wordt weergegeven in verschillende vormen en ovaal ontwerp, vierkant, rond, met mango, de contour of goudkader is meestal email en hetzelfde, het midden van de zilveren spiegel.
 • Uitgelegd - (V. Expaste).
 • Willekeurige wapens - 1. Degenen die zijn aangenomen door griezel of ijdelheid, door een persoon, zonder te hebben verleend door een instelling.