De familienaam Abdey: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdey is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdey. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdey toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdey.

De heraldiek van Abdey, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdey zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdey beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdey voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdey

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdey achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdey achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdey achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdey achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdey bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdey

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdey niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdey-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdey, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdey, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

  • gehakt - 1. Het is van toepassing op elk heraldiekstuk verdeeld in twee gelijke helften van verschillende kleuren. 2. Schild dat is verdeeld in twee helften gelijk door een horizontale lijn. 3. Ook gezegd over dierenleden, wanneer ze netjes worden gesneden.
  • Gewei - 1. Wanneer een dier wordt vertegenwoordigd met zijn kroonlijst, is het zijn eigen kroonlijst, altijd met de meest acute of terminale onderdelen die aan de baas zijn gericht.
  • Golf Verado. - 1. Zei zie zien dat zonder zilver en Azur de volgorde van zien te volgen die worden weergegeven die golven vormen.
  • Karmozijnrood - 1. Kleur vergelijkbaar met paars. (V. paars).
  • Montesa, orde van - 1. Vervang de militaire orde van die van de tempel, opgericht in 1317. Zijn badge, Modern Montesa Cruz, is gelijk aan dat van zijn congeneren van Alcantara en Calatrava, van Sabre, met een plat kruis van gules die het laden.
  • Natuurlijke poster - 1. Cartela vertegenwoordigd door middel van een strip die aan de uiteinden wordt gerold.
  • roeisporen - 1. Naval Rig. De roeiriemen zullen worden vertegenwoordigd met de schop die naar het hoofd van het schild kijkt of zich bevindt als een aanvulling in een boot.
  • Vijver - 1. Het wordt op verschillende manieren weergegeven, meestal door een ovale ruimte of onregelmatige vormen vol azur of zilverwater vergelijkbaar met een meer.