De familienaam Abdi: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdi is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdi. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdi toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdi.

De heraldiek van Abdi, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdi zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdi beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdi voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdi

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdi achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdi achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdi achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdi achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdi bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdi

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdi niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdi-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdi, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdi, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Avellana Cross - 1. Kruis gevormd door vier hazelnoten.
 • baas over - (V. Surmoned Chief).
 • Bandband - 1. stuk dat het resultaat is van de vereniging van de band en de voet.
 • Bavarian Crown - 1. Vergelijkbaar met de kroon van Spanje. Gouden cirkel verrijkte steentjes, versterkt door acht bloemen van acanthus bladeren, selderij, afgewisseld met elk één parel, die worden vastgehouden door acht hoofdbanden (er worden er slechts vijf gezien), in p
 • Dignity Crown - 1. Het is de kroon die overeenkomt met een civiele, kerkelijke of militaire waardigheid voor zijn positie, en die, volgens de meeste tradadisten, overeenkomen met kleine varianten met die van Duke, Marquis, Conde en Vizconde.
 • Evenwicht - 1. Het bestaat gewoonlijk uit een horizontale balk, waarvan de uiteinden twee gerechten zijn. Het presenteert ook met een naakte of geklede hand die hem vasthoudt. Symbool dat gerechtigheid vertegenwoordigt.
 • Figuur - 1. Term gebruikt in Spaanse heraldiek om de objecten of belastingen te definiëren die het wapen sieren. Ze kunnen worden onderscheiden in natuurlijke vormen: dieren, groenten, mensen met hun leden of een deel van hen, elementen zoals aarde, water, vuur
 • Gironado - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in Jirs. (V. Jironado).
 • gordijn - 1. Trochado Shield dat in sommige van zijn divisies weer koffer is geweest. 2. Er wordt gezegd van het versterkte kruis dat zonder de randen van het schild te bereiken, de hoeken van de potenza's zijn afgezet. 2. Ook van elk dierlid of P
 • ijzeren roos - 1. Null als een stuk in Spaanse heraldiek, maar bestaat in het Franse pantser. Het wordt gevormd door een ijzeren kruis dat circuleerde en wordt gezongen met vier bloemen die in de punt aan de zijkanten van het kruis samenkomen.
 • Kofferbak - 1. Er wordt gezegd van de stok of het gebroken stuk in stukken, zonder de vorm van je figuur te verliezen. (V. afgekapt).
 • Lesonjes - 1. Term gebruikt door een 18e -eeuwse heraldisten om Losanje of Losanjeado te beschrijven.
 • roerwiel - 1. Naval Rig. Gestraald wiel met zweep. Het zal vooraan worden weergegeven. (V. roer).
 • Samengevoegd - 1. Zei door sommige auteurs tegen de gecomponeerde Bordura. (V. Componed Bordura, Reponado-A).