De familienaam Abdil: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdil is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdil. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdil toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdil.

De heraldiek van Abdil, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdil zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdil beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdil voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdil

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdil achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdil achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdil achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdil achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdil bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdil

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdil niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdil-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdil, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdil, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • Camba - 1. Zei door sommige auteurs tegen de wielen van de auto's.
 • Cantado - 1. Wanneer een hoofdstuk vergezeld gaat van een ander in de kantons van het schild. Over het algemeen het kruis of de sotuer vergezeld van vier stukken of figuren gerangschikt in de flanken tussen de armen 2. Er wordt gezegd van vier figuren of meubels di
 • Cruz de Santo Domingo - 1. Cruz Florelisada en Gironada de Plata y Sabel, die hun families van heilige handel in hun wapens schilderden. Ook wel Cruz de Los Preachers genoemd.
 • Geïncarneerd - 1. Term ten onrechte gebruikt door gules (rode kleur). (V. Gules).
 • Heilig graf, orde van de - 1. Militaire orde ingesteld in het oosten ter gelegenheid van de kruistochten en vervolgens in 1141 in Spanje gevestigd.
 • Klootzakhelm - 1. De klootzakhelm wordt in profiel uitgebracht, per ongeluk, met een laag vizier, Bordura vast met goud. Sommige schilden houden de verwoeste helm vast zonder een teken van klootzak te zijn, het is meestal te wijten aan de onwetendheid van de beeldhouwer
 • Nobele attributen. - 1. Deze groep komt overeen met de kronen, helmen, top, lambrequins, mantels, venera's. Bijzondere heraldrytekens om de kwaliteit te bepalen van het individu dat ze gebruikt. Ze zijn niet erfelijk en weerspiegelen de persoonlijkheid van degenen die ze gebr
 • Ophaalbrug - 1. Er wordt gezegd van de brug die de deuren van sommige kastelen, torens draagt.
 • Patronato, wapens van - 1. Zij zijn degenen die een foundation of klanten ervan onderscheiden, ze kunnen ter nagedachtenis aan het instituut dragen.
 • Pauw - 1. Ave. wordt over het algemeen vooraan weergegeven in een Ruante -positie, met zijn open staart en kijkend naar de rechterhand, zijn versierde kop van drie veren in Penacho. Het wordt ook gepresenteerd met profiel met de top van drie stokken afgewerkt in
 • Potenza - 1. Figuur die eindigt in de vorm van "t".
 • Santa Catalina Wheel. - 1. Symbolisch wiel van het martelaarschap van Santa Catalina. Het bestaat uit wiel ingebracht met metalen messen, om te kwellen. Het wordt vooraan gepresenteerd.
 • Senescalato - 1. Positie, waardigheid, gebruik van senescaal.
 • Spectrum - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de baas en een stok die de rechterhandige flank raakt. Gebruikt in het Italiaans pantser.
 • Ui - 1. Het wordt weergegeven met afgeronde of langwerpige kop, gesneden en met wortels.
 • Van Heraudie - 1. Het is het oudste heraldische verdrag dat bekend is, geschreven in de Anglo-Normanda-taal tegen de jaren 1341 en 1345, volgens M. de Riquer. Hoewel er vanaf het einde van de dertiende eeuw sommige zelfs ouder zijn, in de vorm van rollen. (Zie armorial)
 • Verbinderkroon - 1. Oude titel van Catalonië. Email Gold Circle.