De familienaam Abdis: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdis is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdis. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdis toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdis.

De heraldiek van Abdis, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdis zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdis beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdis voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdis

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdis achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdis achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdis achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdis achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdis bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdis

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdis niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdis-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdis, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdis, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Alligator - 1. Figuur die het dier met dezelfde naam reproduceert. Hij wordt vertegenwoordigd met zijn mond open en toont zijn tanden, zijn positie kan variëren in het schild, hoewel hij meestal naar de rechterhand kijkt. Dit cijfer werd toegekend of aangenomen aan w
 • Canton-Banda - 1. stuk dat het resultaat is van de combinatie van het rechter -hand kanton en de band.
 • eerlijk - 1. Begevecht te paard en met een speer waarin de middeleeuwse ridders in toernooien en grote militaire partijen of ridderlijke ridder worden gemaakt om hun expertise en vaardigheden in het beheer van wapens aan te tonen. (V. Tournament).
 • Geringd - 1. stuk wiens armen zijn afgewerkt met ringen, vooral La Cruz en de sotuer. 2. De graf die de ringen of ring van een glazuur heeft anders dan de kleur van de plaat. (V. Clechado, Rough-A).
 • gescheurd - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen op zijn beurt elk uit twee sticks bestaan, die als het gaat om scheuren of de belangrijkste openen.
 • Golf Verado. - 1. Zei zie zien dat zonder zilver en Azur de volgorde van zien te volgen die worden weergegeven die golven vormen.
 • Janus - 1. Een van de oude goden van Rome. Hij wordt vertegenwoordigd met twee tegenovergestelde gezichten, een die naar de toekomst of het westen kijkt, en de andere die naar het verleden of oosten kijkt. Aan hem is te wijten aan de naam van de maand januari (Ja
 • Lobbyen - 1. zei van de adelaar die wordt gehouden met obstakels of houten stokken. (Zie Lock, work-o).
 • Margrave Corona - 1. Vergelijkbaar met de hertogen van Duitsland. Open kroon circuleerde met armiños met drie hoofdbanden, samengevoegd in het bovenste deel, in Pearl besteed.
 • Onthouden - 1. Weapons Officer of Herald of Lower Categorie onderworpen aan het gezag van de Koning van Armas.
 • Prinses - 1. De infanta's van Spanje brengen hun schild in Losanje, met een kroon van een baby, die de volledige en niet -split -wapens plaatst, versierd met twee groene palmen, zoals de koninginnen.
 • Schild hart - 1. Er wordt gezegd van de afgrond of het centrum van het schild.
 • Schildveld - 1. ruimte of oppervlak dat het interieur van het schild vormt, waarop de verschillende elementen die het schild vormen, zoals de stukken en figuren worden verdeeld. (V. Partities).
 • Sinistere flankbeweging - 1. Term gebruikt in heraldiek om de figuur aan te duiden die de sinistere flank van het schild verlaat.
 • uitverdelingen - 1. Het zijn de onderverdelingen die zich voordoen in het hoofdkantoor van het schild, het gevolg van het delen van het in meer dan één verdeling van de bestaande.
 • Versterkt - 1. Deze term wordt toegepast op het schildveld dat wordt bedekt door Poenzas gerangschikt zodat het veld ervan kan worden gezien. 2. Term gebruikt om het kruis aan te duiden, waarvan de uitersten van de armen eindigen in een krachtig. 3. Er wordt gezegd v