De familienaam Abdoulahi: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdoulahi is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdoulahi. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdoulahi toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdoulahi.

De heraldiek van Abdoulahi, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdoulahi zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdoulahi beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdoulahi voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdoulahi

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdoulahi achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdoulahi achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdoulahi achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdoulahi achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdoulahi bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdoulahi

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdoulahi niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdoulahi-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdoulahi, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdoulahi, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bar - 1. Piece dat diagonaal het schild van de linkerhoek overschrijdt, superieur ten opzichte van de richting rechtsonder. Eervol of eerste orderstuk. De breedte moet een derde van het schild bezetten. De balken als uw nummer hoger is dan de vier worden Li gen
 • Bezante Tortillo - 1. Zei van de Bezante wanneer het lijkt gesneden, feest, trchado of plakje kleur en metaal, op voorwaarde dat hij eerst verschijnt. Ook wel tortillo-beza genoemd.
 • Geciteerd - 1. Smalle of verminderde eerste -graafband, gereduceerd tot de helft van zijn breedte, sommige heraldisten zijn uit de mening, die het derde deel van de band of 1/9 van de breedte van de blazon moeten zijn. Verminderd geachte stuk.
 • Geflankeerd - 1. Er wordt gezegd van het schild wanneer verdeeld in drie gelijke delen gescheiden door twee verticale, schuine lijnen, krommen van een 1/5 breedte van het schild. Bijna niet -bestaand in Spaanse heraldiek. 2. Bekijk dat beginnend met de flanken van het
 • Gekweld tot Gibelin. - 1. Type aanmoediging met de verouderde kantelen, typerend voor de Italiaanse middeleeuwse heraldiek en veel gebruikt in Catalonië.
 • gescheurd - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen op zijn beurt elk uit twee sticks bestaan, die als het gaat om scheuren of de belangrijkste openen.
 • Hart - 1. Het menselijke of dierlijke hart vertegenwoordigt en schildert op natuurlijke wijze. Het verschijnt in sommige ontstoken of vlammende blazonen. 2. Sommige auteurs noemen de panela.
 • Kleed in Losanje - (V. jurk).
 • Knoestig - 1. Zei door sommigen tegen de kofferbak van de bomen en andere heraldische figuren. 2. geciteerd door sommige auteurs voor de tegenstrijdigheid en uit. (V. ContradeSbrancado, UIT).
 • lagune - 1. Het wordt weergegeven in een deel van het onregelmatig water omgeven door de aarde.
 • lauwerkrans - 1. Sierfiguur gevormd met bloemen, kruiden, met elkaar verweven of verenigd met banden. In heraldiek zijn er verschillende soorten van hen.
 • Mislukte chevron - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron waarin het hoekpunt van deze laatste is gescheiden. (V. mislukt).
 • Verdiepingen - 1. Ze zijn opgenomen in planten en varianten: Acanto, Celery, Lucena, Thistle Ivy, Jasmine, Peterselie, Rosef Manzano, Moral, Orange, Walnut, Olive, Palm Tree,
 • Versierd - 1. Wanneer het ene stuk wordt geladen met een ander figuur. 2. Ook gezegd over elk kledingstuk dat is geladen met een stuk of figuur. (V. Adommed).