De familienaam Abdourahmane: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdourahmane is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdourahmane. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdourahmane toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdourahmane.

De heraldiek van Abdourahmane, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdourahmane zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdourahmane beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdourahmane voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdourahmane

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdourahmane achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdourahmane achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdourahmane achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdourahmane achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdourahmane bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdourahmane

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdourahmane niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdourahmane-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdourahmane, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdourahmane, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Afwisselend - 1. Zei door sommigen op de zin van elkaar en van elkaar. (V. Alternatief).
 • Bavarian Crown - 1. Vergelijkbaar met de kroon van Spanje. Gouden cirkel verrijkte steentjes, versterkt door acht bloemen van acanthus bladeren, selderij, afgewisseld met elk één parel, die worden vastgehouden door acht hoofdbanden (er worden er slechts vijf gezien), in p
 • Cabo de armería - 1. Er wordt gezegd van het belangrijkste familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo genoemd. (V. Cabo de Armería).
 • Fruit - 1. boom of struik geladen met de vrucht die eigen is geschilderd door een ander email dan de rest van de figuur.
 • Gier - 1. Dit dier wordt in profiel weergegeven of vooraan geplaatst, kijkend naar de rechter of links van het schild.
 • Gironado in Sotuer - (V. Jironado in ASPA).
 • Heraut - 1. Positie waarvan de functie bestond uit het melden van oorlogsfalls, het dragen van berichten en het regisseren van officiële ceremonies. Vervolgens werd de functie van deze positie van King of Armas afgeleid.
 • Hoofdstad - 1. Sierstuk aan het einde en aan het begin van de kolommen. Het wordt normaal gesproken op natuurlijke wijze weergegeven.
 • Kroon van de koningen van Aragon - 1. gelijk aan de Spaanse koninklijke kroon, maar zonder enige hoofdband.
 • Lepel - 1. Binnenlands keukengerei en heraldiekfiguur vertegenwoordigd door een handvat en een concaaf mes.
 • ondersteund - 1. Said over de stukken of cijfers die worden ondersteund aan anderen.
 • Open kroon - 1. Er wordt gezegd van de kroon die geen hoofdbanden draagt.
 • Ovaal schild - 1. Gemeenschappelijk voor alle wapeningen, vooral de Italiaanse. (V. Shields).
 • Portaal - 1. Er wordt gezegd van een open of gesloten deur van een blad van twee.
 • Sinister-barra kanton - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de vereniging van het sinistere kanton en de bar.
 • Terugpalen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de cijfers aan te duiden die zich terugdraaien of tegengestelden.
 • Verbinderkroon - 1. Oude titel van Catalonië. Email Gold Circle.
 • Vlieger - 1. Het wordt weergegeven in de vorm van een acht -puntige ster (sommigen zetten het zes, acht en twaalf stralen), met de staart zwaaide of recht, waarvan de lengte drie keer de stralen is. De normale positie is in de baas, hoewel deze ook wordt weergegeve