De familienaam Abdulghani: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdulghani is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdulghani. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdulghani toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdulghani.

De heraldiek van Abdulghani, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdulghani zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdulghani beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdulghani voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdulghani

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdulghani achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdulghani achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdulghani achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdulghani achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdulghani bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdulghani

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdulghani niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdulghani-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdulghani, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdulghani, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bracker - 1. Er wordt gezegd van het stuk of meubilair dat hierboven wordt geplaatst of met een andere overloopt. Voor een auteur ook gemarkeerd. (V. gemarkeerd)
 • Chimere, figuren - (V. Chimere figuren).
 • Cruz de Avis - 1. Cruz Florelisada de Sinopel, overgenomen door de Portugese Orde van Avis.
 • Dignity Crown - 1. Het is de kroon die overeenkomt met een civiele, kerkelijke of militaire waardigheid voor zijn positie, en die, volgens de meeste tradadisten, overeenkomen met kleine varianten met die van Duke, Marquis, Conde en Vizconde.
 • Doncelhelm - 1. IJzer- of stalen helm, ingesteld aan de rechterkant, met open vizier zonder rek.
 • Flordelisado hoorn - 1. Hoorn afgewerkt in Lis Flower. Werknemer in de Germaanse Arsen.
 • Geïncarneerd - 1. Term ten onrechte gebruikt door gules (rode kleur). (V. Gules).
 • Gekruist - 1. Breng aan op de stukken die een overlappend kruis dragen. 2. Er wordt gezegd van de heer die zich in dienst nam voor wat kruistocht. 3. Er wordt gezegd van elk figuur dat aan de bovenkant een kruis wordt toegevoegd, meestal de wereldbol en vlaggen.
 • Gesneden stuk - 1. Deze stukken zijn ontstaan ​​om wapens te onderscheiden met behulp van een brisury om de belangrijkste wapens van de tweede te onderscheiden. In andere assemblages worden de bezuinigingen gebruikt om de wapens van de persoon die een misdrijf heeft bega
 • Langrave kroon - 1. Vergelijkbaar met die van de Duitse hertog. (Zie Crown of Duke German).
 • Lobbyen - 1. zei van de adelaar die wordt gehouden met obstakels of houten stokken. (Zie Lock, work-o).
 • Merleted - 1. Figuur of stuk dat wordt weergegeven met kantelen. (V. Almenado).
 • Punta en gevallen - 1. Curvilíneo -driehoek die zijn hoekpunt heeft in het onderste derde deel van het schild en zijn basis in het onderste deel ervan.
 • Versterkt - 1. Deze term wordt toegepast op het schildveld dat wordt bedekt door Poenzas gerangschikt zodat het veld ervan kan worden gezien. 2. Term gebruikt om het kruis aan te duiden, waarvan de uitersten van de armen eindigen in een krachtig. 3. Er wordt gezegd v
 • Vierde - 1. Term die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om de kazerne te noemen. (V. Barracks).
 • Vijgenboomblad - 1. Het wordt weergegeven in een lancetoïde vorm met drie bladeren toegevoegd aan de rib. Het is meestal geschilderd als Sinopel.