De familienaam Abdulkareem: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdulkareem is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdulkareem. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdulkareem toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdulkareem.

De heraldiek van Abdulkareem, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdulkareem zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdulkareem beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdulkareem voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdulkareem

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdulkareem achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdulkareem achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdulkareem achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdulkareem achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdulkareem bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdulkareem

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdulkareem niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdulkareem-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdulkareem, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdulkareem, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Avellana Cross - 1. Kruis gevormd door vier hazelnoten.
 • Band-sempalo - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de onderste helft van de stok.
 • Civic Crown - 1. Het is de kroon bestaande uit fruitige eiken of eiken takken. Het schildert gesloten en Sinopel.
 • dit wat - 1. Lang en smal -bladeren zwaard van driehoekig gedeelte van zeer scherpe tips Witwapen Geschikt om pijn te doen (Lunge).
 • dorp - 1. In tegenstelling tot de stad, wordt het meestal vertegenwoordigd door rijen huizen op sommige gevolgd door anderen en in drie of vier bestellingen als een riem, in het midden wordt een klokkentoren meestal toegevoegd aan een weerklep. In oude schilden
 • Dubbele teller -verwijderd - 1. Zei door sommige auteurs tegen het stuk die aan beide kanten dubbel wordt aangemoedigd, maar hun openingen vallen niet samen, dat wil zeggen dat ze van de ene kant met de andere zijn afgewisseld. (V. tegenbrower).
 • in tweeën delen. - 1. Het wordt ook gebruikt om het grootscherm van de grootte aan te duiden, wat het resultaat is van deel twee wapens van wapens die een nieuwe vormen met de rechterhand van de eerste en half sinister van de tweede. Het gebruik ervan was de gedurende de de
 • Overslaan - 1. stuk bedekt met schalen zoals vis of sirene, meestal van verschillende email.
 • Ricohombre - 1. Degene die tot de eerste adel van Spanje behoorde. Hij bekleedde de palatine of administratieve positie, promootte een deel van de Koninklijke Raad en nam deel aan de Cortes.
 • stok - 1. Figuur die wordt weergegeven door een draak of leeuwkop meestal met een open mond, overspoelen of bijten van een vlag, stuk of figuur. Figuur veel gebruikt in Spaanse heraldiek.
 • Trap - 1. Term gebruikt om elk stuk of figuur aan te duiden, vooral de sotuer en het kruis waarvan de armen gebogen zijn, verbreden in zijn ledemaat. U kunt het kruis verschillende vormen en manieren presenteren die moeten worden aangegeven. (V. Pate, Cruz Teuto
 • Vívora - 1. Snake. Het wordt vertegenwoordigd, in stok gezet en zwaaide of alleen nek en hoofd uit een ketel, in de handgrepen of in vazen, copones, copones of een kruis of andere stukken afgemaakt, worden ze in het heraldische taalgringolaat genoemd. Som