De familienaam Abdurakhimov: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdurakhimov is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdurakhimov. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdurakhimov toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdurakhimov.

De heraldiek van Abdurakhimov, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdurakhimov zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdurakhimov beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdurakhimov voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdurakhimov

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdurakhimov achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdurakhimov achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdurakhimov achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdurakhimov achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdurakhimov bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdurakhimov

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdurakhimov niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdurakhimov-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdurakhimov, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdurakhimov, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Barra-Faja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de bar en de gordel.
 • Cruz Aspa - 1. Kruis waarin de dwarsbalken een mes vormen (zie Cruz de San Andrés).
 • Gearceerd - 1. Zei over de stukken en figuren die niet plat zijn en markeren een schaduw. In sommige verdragen wordt aangegeven dat de meubels plannen moeten zijn, zonder schaduwen of reliëfs.
 • Geborduurd - 1. Er wordt gezegd van elk stuk dat de rand van verschillende email heeft. Het is synoniem met filet. Gebruikt op kruisen, banden, confalonen, chevrones en de en thema's. enz., die de randen van verschillende email hebben en dat is regelmatig een filet va
 • geschreeuwd - 1. Het is van toepassing op elk dier dat wordt gearresteerd of genomen tussen banden of netwerken.
 • Jironado in Cruz - 1. Er wordt gezegd van het schild gevormd door Jirones Beweging van de baas, de punt en de flanken die samenkomen in het midden. Ook bekend als Ancient Jironado.
 • Klooster - 1. Het klooster moet worden vertegenwoordigd door twee of drie klokken verenigd door muur doeken, met elk één deur.
 • Orchylar - 1. Er wordt gezegd van het stuk gepresenteerd in een vorkvorm. Als de León -staart, die soms in twee is verdeeld.
 • roerwiel - 1. Naval Rig. Gestraald wiel met zweep. Het zal vooraan worden weergegeven. (V. roer).
 • Schildveld - 1. ruimte of oppervlak dat het interieur van het schild vormt, waarop de verschillende elementen die het schild vormen, zoals de stukken en figuren worden verdeeld. (V. Partities).
 • Slang - 1. Het wordt weergegeven in het schild in een stok- en golfsituatie.
 • Surmontada - 1. Figuur die er bovenop een ander leidt, maar zonder het aan te raken.
 • Terugpalen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de cijfers aan te duiden die zich terugdraaien of tegengestelden.
 • Uitlaat - 1. Samen of distribueer het schild, stuk, figuur, in ontsnappingen.