De familienaam Abduvalieva: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abduvalieva is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abduvalieva. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abduvalieva toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abduvalieva.

De heraldiek van Abduvalieva, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abduvalieva zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abduvalieva beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abduvalieva voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abduvalieva

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abduvalieva achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abduvalieva achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abduvalieva achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abduvalieva achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abduvalieva bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abduvalieva

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abduvalieva niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abduvalieva-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abduvalieva, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abduvalieva, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bracker - 1. Er wordt gezegd van het stuk of meubilair dat hierboven wordt geplaatst of met een andere overloopt. Voor een auteur ook gemarkeerd. (V. gemarkeerd)
 • Cherubijn - 1. Alleen het hoofd van een engel met twee vleugels wordt meestal getekend, met goudhaar en vleugels kunnen geëmailleerd goud of zilver zijn met een gezicht van anjer, maar het moet het email aangeven waarin het is geverfd. 2. Extern ornament van het schi
 • Cordada - 1. Wanneer een muziekinstrument snaren van verschillende metal draagt, wordt het koord gezegd. 2. Ook gezegd over de verbijsterde boogreeks.
 • Cruz Aspa - 1. Kruis waarin de dwarsbalken een mes vormen (zie Cruz de San Andrés).
 • Gearceerd - 1. Zei over de stukken en figuren die niet plat zijn en markeren een schaduw. In sommige verdragen wordt aangegeven dat de meubels plannen moeten zijn, zonder schaduwen of reliëfs.
 • geknipt - 1. De stukken waarvan de uiteinden de randen van het blazon niet raken. 2. Het zei ook van het mes, kruis of stuk dat de randen van het schild niet raakt. (V. ingekort).
 • Hoefijzer - 1. Het moet worden weergegeven met zeven nagels of gaten. Normaal gesproken komen de uiteinden van het hoefijzer naar de tip., Als dit moet aangeven. Symboliseert: bescherming.
 • Kleed in Losanje - (V. jurk).
 • Privilege Shield - 1. verleend of bevestigd door echte genade.
 • Schild - 1. School en bediening van de Squire.
 • Semipalo-Barra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de balk.
 • Senior ober - 1. Honoraire positie in sommige Europese rechtbanken. Hij draagt ​​twee gouden sleutels voor zijn positie, met de lage ringen, eindigde van de Royal Crown, die Sotuer achter het schild van zijn wapens plaatst.
 • spiegel - 1. Figuur die wordt weergegeven in verschillende vormen en ovaal ontwerp, vierkant, rond, met mango, de contour of goudkader is meestal email en hetzelfde, het midden van de zilveren spiegel.
 • Uitdagen - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen eindigen in slangen.