De familienaam Abdyrakhmanov: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdyrakhmanov is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdyrakhmanov. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdyrakhmanov toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdyrakhmanov.

De heraldiek van Abdyrakhmanov, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdyrakhmanov zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdyrakhmanov beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdyrakhmanov voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdyrakhmanov

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdyrakhmanov achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdyrakhmanov achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdyrakhmanov achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdyrakhmanov achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdyrakhmanov bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdyrakhmanov

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdyrakhmanov niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdyrakhmanov-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdyrakhmanov, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdyrakhmanov, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ancorada Cruz Bifida - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens hoofd is verdeeld in twee acute punten één naar de rechterhand en de andere richting de sinister en het rinkelen. Het is omgekeerd.
 • Bevelen - 1. Term gebruikt om het aantal stukken aan te duiden, gelijke riemen die herhalen met alternatiteit tussen metaal en kleur.
 • Cipres - 1. boom die is geverfd met de rechte stam en de conische beker afgewerkt in punt.
 • Dalmatisch - 1. breed gewaad, open aan de zijkanten die worden gebruikt door de koningen van wapens waarin die van hun soevereinen werden geborduurd.
 • Gecomponeerde bordura van Castilla y león - 1. Zei door sommige auteurs tegen de bordura verzonnen en afwisselend met een leeuw en een kasteel, symbolen van de koninkrijken van Castilla y León.
 • gehakt - 1. Het is van toepassing op elk heraldiekstuk verdeeld in twee gelijke helften van verschillende kleuren. 2. Schild dat is verdeeld in twee helften gelijk door een horizontale lijn. 3. Ook gezegd over dierenleden, wanneer ze netjes worden gesneden.
 • Ijdel - 1. Termen die in sommige oude edelen worden gebruikt om het stuk of vacuüm of lege figuur binnen het schildveld te beschrijven. (V. leeg, bokt, hol, leeg, leeg, ijdel.).
 • Kruisbanda - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de band.
 • Ladder - 1. (V. schaal).
 • Langrave kroon - 1. Vergelijkbaar met die van de Duitse hertog. (Zie Crown of Duke German).
 • Lesonjes - 1. Term gebruikt door een 18e -eeuwse heraldisten om Losanje of Losanjeado te beschrijven.
 • Lichtblauw - 1. Het wordt ten onrechte door Azur gezegd. (V. Azur).
 • Oude Gironado - 1. Er wordt gezegd van het Jironed Shield in een kruis of kruis van San Andrés.
 • Patriarchaal kruis - 1. Cruz gevormd door twee transfers de kortste bovenste de onderste de onderste door een andere verticaal gekruist. (V. Cruz de Lorena).
 • stok - 1. Figuur die wordt weergegeven door een draak of leeuwkop meestal met een open mond, overspoelen of bijten van een vlag, stuk of figuur. Figuur veel gebruikt in Spaanse heraldiek.
 • Tahalí - 1. Brede lederen band die van de rechterschouder naar de taille wordt gehouden en dat het zwaard vasthoudt.