De familienaam Abegue: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abegue is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abegue. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abegue toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abegue.

De heraldiek van Abegue, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abegue zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abegue beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abegue voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abegue

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abegue achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abegue achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abegue achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abegue achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abegue bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abegue

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abegue niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abegue-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abegue, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abegue, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bordura van Spanje - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de alternatieve rand van composities te definiëren die zijn geladen met een leeuw en een kasteel, die de wapens van Castilla y León vertegenwoordigen.
 • Cipres - 1. boom die is geverfd met de rechte stam en de conische beker afgewerkt in punt.
 • Cruz de Santo Domingo - 1. Cruz Florelisada en Gironada de Plata y Sabel, die hun families van heilige handel in hun wapens schilderden. Ook wel Cruz de Los Preachers genoemd.
 • Gemeenschap, wapens - 1. Ze zijn de blazonen gecorrigeerd voor bedrijven, instellingen, religieuze congregaties, verenigingen.
 • Gericht - 1. Er wordt gezegd van verschillende kronen die naar een of andere stuk figuur zijn geslagen. 2. Wanneer de kronen en ringen een band vormen, palo gordel en verenigd tussen hen.
 • Havik - 1. Ave. Geschilderd en naast de rechterkant kijkend.
 • ingezet - 1. zei van de adelaar of een vogel, die de ingezette vleugels draagt.
 • Jeruzalem, Cruz - 1. Versterkte kruisen die vier kruisen in de gaten van hun armen dragen, die eenvoudig of ook krachtig kunnen zijn.
 • Kwellen - 1. Arnés stuk dat de dij bedekt.
 • Losageado - (V. Lonsanja).
 • Menselijke figuren - 1. Ze omvatten hoofden, oog, neus, mond, oor, buste, schouder, arm, open hand, vuist, gekoppelde handen, borsten, hele lichaam, been, voet, hart, enz. Over het algemeen mogen ze niet worden geïntroduceerd in de hele menselijke figuren van de blazonen, maa
 • Natuurlijke poster - 1. Cartela vertegenwoordigd door middel van een strip die aan de uiteinden wordt gerold.
 • Roel Jironado - 1. De Jironado Roel is meestal twaalf alternatieve en gebogen stukken, zes kleuren en zes metaal.
 • Saturnus - 1. Vijk de kleurnaam in echte assemblages.
 • Sinistere flankbeweging - 1. Term gebruikt in heraldiek om de figuur aan te duiden die de sinistere flank van het schild verlaat.
 • Stortvloed - 1. Snel en onregelmatig water verloop van lage lengte waarvan het koers abrupt en gewelddadig groeit. Het wordt weergegeven tussen twee bergen of rotsen, geschilderd met azuurblauwe en zilveren kleur. De overvloed aan dingen verschijnt en symboliseert gro
 • tegenovergestelde - 1. Er wordt gezegd van het Cut Shield waarvan de divisielijn deel twee geëmailleerde driehoeken is van de ene naar de andere. (V. van de ene naar de andere).
 • Vervesor, Valvasor, Varvassor - 1. Termen die worden gebruikt in Catalaanse manuscripten van ongeveer 16e eeuw in Catalonië. In het feodale tijdperk Vasallo van een andere vazal. 2. Het was ook van toepassing op een vazal met een lager bereik. In Catalonië waren ze de laatste categorie