De familienaam Abelard: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abelard is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abelard. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abelard toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abelard.

De heraldiek van Abelard, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abelard zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abelard beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abelard voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abelard

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abelard achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abelard achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abelard achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abelard achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abelard bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abelard

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abelard niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abelard-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abelard, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abelard, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Balza - 1. Banner of vlag die wordt gebruikt door de Tempeliers. Het wordt weergegeven met het Tempelierskruis in het midden.
 • Dubbele teller -verwijderd - 1. Zei door sommige auteurs tegen het stuk die aan beide kanten dubbel wordt aangemoedigd, maar hun openingen vallen niet samen, dat wil zeggen dat ze van de ene kant met de andere zijn afgewisseld. (V. tegenbrower).
 • Eik - 1. boom die wordt weergegeven met botstam en kronkelige takken. Alles wordt meestal gepresenteerd met Sinopel, natuurlijk, betrokken. Symbool van stevigheid, sterkte, deugd en weerstand. De middeleeuwse heraldische eik wordt vertegenwoordigd met stam en v
 • geschreeuwd - 1. Het is van toepassing op elk dier dat wordt gearresteerd of genomen tussen banden of netwerken.
 • Gevleugelde Leon - 1. Chimerische figuur. Het wordt weergegeven met uitgebreide vleugels.
 • Gevuld - 1. stuk waarvan de randen worden afgeslacht of geprofileerd uit verschillende email.
 • Grot - 1. Het wordt weergegeven in onregelmatige halve cirkel geladen op een berg, van verschillende email.
 • In de vieren - 1. Termijn die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om het kwartaal te definiëren. (V. Quarter).
 • Jeruzalem, Cruz - 1. Versterkte kruisen die vier kruisen in de gaten van hun armen dragen, die eenvoudig of ook krachtig kunnen zijn.
 • Ladder - 1. (V. schaal).
 • Natie, wapens van - 1. Zij zijn die welke worden gebruikt door naties, koninkrijken en republieken.
 • ovaal - 1. Curve gesloten voor de ellips. Gebruikt in Franse heraldiek.
 • Punta Verado - 1. Zei dat ze dat zonder zilver en azuurblauwe te zien, de tips met de bases van andere zien dat je in oppositie wordt geplaatst.
 • Sinister-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het sinistere kanton en de gordel.
 • Trofee - 1. Set militaire wapens en badges gegroepeerd met enige symmetrie, zoals kogels, kanonnen, geweren, granaten, picas, drums, enz.
 • Vallea - 1. Grote nekkleding en teruggekeerd op de rug, schouders en borst die vooral in Vlaanderen (België) werd gebruikt en in de 16e eeuw in Spanje geïntroduceerd.